Velike svjetske kompanije nude novac za otkup recepture hercegovačke kozmetike GLORIA

[ssba]
December 13th, 2018

Vijest da su velike svjetske kompanije nudile novac za otkup recepture hercegovačke kozmetike Gloria brzo se proširila u našoj državi. Razgovarali smo za Gloriom Galić Volarić, vlasnicom brenda i kreatoricom jedinstvenih receptura za proizvode ove prirodne kozmetike

 

 

Moramo priznati da je to sjajan uspjeh za tako mlad brend. Otkrijte nam šta je to toliko posebno u Vašim recepturama da je izazvalo ponudu koju bi rijetko ko mogao odbiti? Kako je došlo do toga?

- Iskreno, ni ja još ne znam ko je tačno “krivac” za to. Vjerujem da je kozmetika do njih došla preko naših zadovoljnih korisnica. Mi imamo jako puno narudžbi koje dolaze iz cijele Evrope, pa i nekih dalekih dijelova svijeta. Drugog načina nema, jer nismo nikakvim zvaničnim akcijama “otvorili” strano tržište, a pogotovo nismo ponudili recepture na prodaju. To je morao uraditi netko ko je probao naše proizvode. Kad sam tek pokretala ovaj posao, moja je želja bila prvenstveno da napravim proizvod koji će biti siguran, djelotvoran i ljekovit za sve tipove kože, za razne načine upotrebe. Svaki brend prirodne kozmetike nastoji, nadam se, koristiti što manje štetnih sastojaka. Međutim, prilikom samog spajanja, ponekad je nemoguće izbjeći neke štetne supstance koje zapravo služe samo zato da se postigne homogena tekstura proizvoda. Ja sam imala “sreću” pa sam osmislila recepture i pronašla način kako da spojim sve sastojke u jedinstvenu cjelinu, a da pri tom ne koristim niti jednu supstancu koja bi mogla naštetiti našoj koži. Upravo to je bilo ključno pitanje koje je zanimalo stručnjake koji su me kontaktirali.

 

Gloria - osnovni vizual

 

Sigurno znate da nas jako zanima kako ste odgovorili na ovu ponudu. Možete li to podijeliti s našim čitateljima?

- Da, vjerujem da mnoge zanima taj odgovor. Nažalost, neke stvari moram da zadržim za sebe jer spadaju pod ono što se zove “poslovna tajna”, ali smijem vam reći toliko da će recepture još uvijek biti dostupne samo u proizvodima prirodne kozmetike Gloria. To znači da su kod mene, na sigurnom.

 

Da li to znači da imate novih planova za razvijanje brenda Gloria u budućnosti?

- Upravo tako! Moji motivi se nikada neće promijeniti. Počela sam da radim ovaj posao jer sam imala želju da ljudima omogućim da na praktičan način koriste sve ljekovito šta nam priroda daje u svom sirovom obliku. Iako sada imamo veliku liniju proizvoda na bazi ljekovitog bilja, uvijek ima prostora za još kreativnih i inovativnih proizvoda u kojima ću spojiti nove jedinstvene sastojke i na taj način ponuditi rješenja za više izazova s kojima se susrećemo kada je u pitanju njega, liječenje i zaštita naše kože.

 

 

Ukoliko i vi želite da otkrijete vrijednost prirodne kozmetike Gloria, naša je topla preporuka da posjetite www.prirodna.com.

 

naslovna fotografija_Nađa Berberović
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team