Veronica Belmont je nova Spark.Me predavačica

[ssba]
March 17th, 2016

Organizacioni tim jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me, koja se održava 28. i 29. maja, u Bečićima, objavio je ime jedne od glavnih predavačica na konferenciji. U pitanju je Veronica Belmont, internet zvijezda i savjetnica brojnih start-upova. Sa više od 1,7 miliona pratitelja na Twitteru, Belmontova je jedna od najutjecajnijih osoba iz svijeta tehnologije na društvenim mrežama.

 

Belmontova radi u medijima i industriji tehnologije od 2004. godine, kada se preselila u San Francisko. Bila je novinarka za CNET Networks i Discovery Digital, gdje je vodila njihove glavne audio i video emisije o tehnologiji. Njena ljubav prema inovacijama, posvećenost poslu, brojna mreža kontakata i činjenica da je uvijek na izvoru informacija su joj omogućili da postane savjetnica brojnim start-upovima, među kojima su Goodreads, about.me (gdje je i članica odbora direktora), Soundtracking, WeGame, Forge, ChicCEO, i mnogi drugi.

 

Poznato je TV lice. Bila je voditeljica specijalne emisije povodom 50 godina emitovanja kultne britanske naučno-fantastične serije Doctor Who i emisije The Gadget Testers na BBC America, a gostovala je kao ekspertica u oblasti tehnologije u brojnim emisijima na mnogim TV kanalima. Belmont ima i impresivno iskustvo sa „crvenog tepiha“, gdje je intervjuisala glumce svjetski popularnih TV serija The Walking Dead i Game of Thrones. Kao voditeljica, sarađivala je sa poznatim brendovima, među kojima su Sony, IBM, Disney, Intel, Chevrolet i AOL. Belmontovu možete pratiti svake nedjelje u internet emisijama Dear Veronica (za poznati tehnološki portal Engadget), Sword & Laser i Daily Tech News Show.

 

Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Organizator je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije nacionalnog .ME internet domena. Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate.

 

Puna cijena karte za konferenciju Spark.me je 250€, ali je u toku promotivna ponuda koja traje do 11. aprila, i koja svim zainteresovanima omogućava da svoju kartu nabave po cijeni od 150€, odnosno 70€ ukoliko se radi o studentima. Studentske karte, kao motivacija za sve mlade željne znanja, su namijenjene studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji će diplomirati u toku 2016. godine.

 

Konferencija Spark.me održat će se četvrti put, 28. i 29. maja, u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena. Više informacIja o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu, Facebook stranici i Twitter profilu.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team