Virginia Salas Kastilio potvrdila dolazak na Spark.me

[ssba]
April 26th, 2017

Virginia Salas Kastilio, izvršna direktorka konsultantske kuće Ginicanbreathe, i jedan od pet vodećih stručnjakinja za poslovnu upotrebu Snapchata na svijetu govorit će na ovogodišnjoj, petoj po redu, Spark.me konferenciji.

 

Osnivačica je i izvršna direktorka Ginicanbreathe, marketinške agencije specijalizovane za društvene medije i rad sa uticajnim online korisnicima. Časopis Inc. je izabrao za jednu od pet najvećih stručnjaka i stručnjakinja za poslovnu upotrebu Snapchata na svijetu. Interesantno je napomenuti da je ona jedina žena na listi. Sarađivala je sa organizacijama kao što su BBC, Nasdaq, Sundance i Good Mag, kako bi im pomogla u promociji njihovih sadržaja.

 

Virginia Salas Kastilio - Photo 01

 

Virginia Salas Kastilio je u toku odrastanja pohađala 15 različitih škola širom svijeta i savladala tri svjetska jezika. Iako nije završila fakultet, ovo iskustvo je pripremilo za buduću karijeru u korporativnom svijetu, koja je podrazumijevala upravljanje budžetima više od milijardu dolara u kompanijama kao što su Apple i Oracle. Nakon pet godina rada za neke od najuspješnijih tehnoloških kompanija svijeta, odlučila je da se posveti izgradnji ličnog brenda i razvoju privatnog biznisa baziranih na jednoj od najbrže rastućih društvenih mreža na svijetu, Snapchatu.

 

Virginia Salas Kastilio - Photo 02

 

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena šest ovogodišnjih govornika – u pitanju su Rory Sutherland, potpredsjednik Ogilvy & Mather UK, globalne advertizinga i marketinške agencije sa sjedištem u Londonu, Heather B. Armstrong, najpoznatija svjetska blogerka iz oblasti roditeljstva sa više od 1,5 miliona pratilaca na Twitteru i autorka bestselera časopisa New York Times, Jason Romeyko, bivši kreativni direktor Saatchi & Saatchi i dobitniku brojnih svjetskih priznanja najvišeg nivoa iz oblasti marketinga i advertizinga, Sharad Sagar, društveni preduzetnik iz Indije koji se nalazi na listi časopisa Forbes 30 uspješnih ljudi mlađih od 30 godina, Rob Fitzpatrick, serijski preduzetnik i autor međunarodno priznate knjige za preduzetnike The Mom Test i Jon Burkhart, specijalista za oblast marketinga sadržajem (content strategist), koji dolazi iz Londona. U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

 

Karte za konferenciju Spark.me se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije Spark.me. Puna cijena karte je 300€, ali svi zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 250€ do 14. maja. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima u toku oba dana konferencije, ručak u hotelu Mediteran na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem prve noći konferencije. Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Sve kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (name change), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

 

Konferencija Spark.me održat će se peti put, 29. i 30. maja, u hotelu Mediteran u Bečićima, kod Budve, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startupove i ljude željne znanja. Više informacija o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu na adresi Spark.me.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team