Wiz Khalifa dolazi na Exit 2016

[ssba]
December 18th, 2015

Najveća svjetska hip hop zvijezda i jedno od najznačajnijih muzičkih imena današnjice Wiz Khalifa nastupit će prvi put na ovim prostorima u nedjelju, 10. jula na glavnoj bini Exit festivala! Wiz Khalifa dolazi u Srbiju u vrhuncu svoje popularnosti, nakon što je ove godine pokorio svjetske top liste sa pjesmom See You Again iz filma Furious 7, te ujedno izjednačio Eminemov rekord od 12 nedjelja na prvom mjestu američke top liste. Ista pjesma je dostigla vrtoglav broj od 1,2 milijarde pregleda na sajtu YouTube i tako postala najgledaniji video ove godine i jedan od tri najgledanija spota svih vremena!

 

YouTube Preview Image

 

Pored Wiza, druga najaktuelnija rep senzacija, i to sa ove strane Atlantika, na Exit dolazi direktno iz južnog Londona! Trenutno najtraženiji evropski reper Stormzy nastupit će u nedelju 10. jula na glavnoj bini i pokazati zašto je i zvanično najbolji MC u Evropi.

 

YouTube Preview Image

 

Jedan od najboljih ženskih RNB & hip-hop vokala, Ms Dynamite, nastupit će prvog dana Exita u sklopu omiljenog X-Bass programa i velike proslave jubileja Playaz večeri koja se već 20 godina održava u kultnom klubu Fabric u Londonu. Dobitnica je Mercury Music, dvije BRIT i tri MOBO nagrade, a DJ Fresh, Major Lazer, Katy B, Yasmin i Shy FX samo su neki od njenih saradnika.

 

YouTube Preview Image

 

U okviru iste proslave, na Exit dolazi i velikan i pionir bass muzike, te jedan od osnivača True Playaz brenda, nezamjenljivi DJ Hype, kao i Subzero. Kevin Ford, kako mu je puno ime, višestruki je dobitnik nagrade za najboljeg bass DJ-a i vlasniku jednog od najpopularnijeg drum and bass remixa svih vremena, za pjesmu Ready or Not. Ljetnja himna Afterglow koja ima više od 47 miliona YouTube pregleda, zabrujaće Petrovaradinskom tvrđavom 8. jula, jer dolazi neprikosnoveni hitmejker, Wilkinson! Londonski producent dominirao je britanskom listom singlova sa albumom Lazers Not Included, a remikse je potpisao za imena kao što su Gorgon City, Chase & Status i Example i Ed Sheeran. Listi bass zvijezda pridružit će se i popularni dubstep rokeri Modestep, čije je aktuelno izdanje London Road proglašen za najbolji bass album u 2015. godini! Na glavnoj bini Exita, pridružit će mu se i Ivy Lab, sjajni liquid dnb trojac iz Londona sa Critical etikete, a koji čine Sabre, Stray i Halogenix.

 

YouTube Preview Image

 

 

Velika novogodišnja akcija 1 ulaznica za 2 festivala!

U toku velike novogodišnje akcije, ulaznice za Exit festival dostupne su po promotivnoj cijeni od 116 KM, sa 70% popusta, uz kartu za Sea Dance festival na poklon! Vrlo ograničen broj ulaznica u sklopu ove akcije dostupan je online na kupikartu.ba, a više informacija o novogodišnjoj ponudi može se pronaći i na exitfest.org.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team