YouTube Music dostupan i u Bosni i Hercegovini: Vaš lični vodič kroz muzički svijet

[ssba]
July 17th, 2019

Od prijenosa koncerata uživo do poznatih video spotova poput Bohemian RhapsodySugar Djadja ljudi posjećuju YouTube, postaju sastavni dio muzičke kulture i otkrivaju novu muziku. Ali, YouTube je napravljen za gledanje, što znači da fanovi stalno moraju da prelaze s jedne stvari na drugu koje se nalaze na raznim muzičkim aplikacijama i na YouTubeu. Ti dani su prošlost.

 

- Uzbuđeni smo što danas možemo da predstavimo YouTube Music u Bosni i Hercegovini – novu aplikaciju koja objedinjuje sve ono što volimo kad je riječ o YouTubeu, uz osobniji muzički doživljaj  koji je jednostavan za korištenje, rekla  je Azi Eftekhari, voditeljica Odjela za odnose s robnim markama, EMEA, YouTube, Od vaših omiljenih albuma do muzičkih video spotova, remixa i covera koje ne možete pronaći nigdje drugdje, YouTube Music je vaš lični vodič kroz cijeli muzički svijet.

 

YouTube Music je nova muzička streaming usluga za slušanje muzike koja je posljednja među čarolijama YouTubea: muzički svijet sada je lakši za istraživanje, a možete ga i bolje prilagoditi svojim ukusima.  Bilo da želite slušati, gledati ili otkrivati – sve načine uz pomoć kojih se muzika kreće možete pronaći na jednom mjestu.

 

Šest razloga zbog kojih mislimo da će vam se YouTube Music dopasti:

  1. Sve je TU! Ne samo muzički video spotovi, već ialbumi, singlice, remixi, koncerti uživo, coveri i muzika koju je teško pronaći, osim na YouTubeu.
  2. Preporuke samo za vas. Početni zaslon se adaptira u skladu sa dinamikom korištenja i obezbjeđuje preporuke koje se baziraju na osnovu onoga što ste već slušali, mjesta na kojem se nalazite ili šta radite. Dok ste u gymu, na fitnessu? Ili dok se opuštate slušajući muziku na putu za posao? Prava muzika je upravo tu i samo za vas.
  3. Hiljade playlisti, razni žanrovi, raspoloženja ili aktivnosti. Što bi značilo da bez obzira koju vrstu muzike volite,šta radite, u kakvom ste raspoloženju, bićete u mogućnosti da vrlo lagano pronađete odgovarajuću listu tog trenutka. Pokušajte s Blogged 50 da otkrijete novu muziku ili s Indie Under Pressure gdje će vam srce brže zakucati.
  4. Smart Search i mi ćemo vam pronaći pjesmu, čak i ako se ne možete sjetiti njenog imena.  Pokušajte hipster pjesma sa zviždanje ili Rap stvar s flautama - I pronaći ćemo vam je.  Možete pretraživati i na osnovu riječi pjesama (čak i ako su pogrešne). Radi se o Starbucks lovers, zar ne?
  5. Najpopularniji video spotovi su upravo ovdje i sada, na vašem Hotlist zaslonu. I sa YouTube Music Premium možete neprimjetno prelaziti između pjesama i muzičkih video spotova i na taj način dobiti neprekinuto slušanje i gledanje uz pritisak samo jednog dugmenceta.
  6. Nemate Internet? Nema problema. Otiđite na YouTube Music Premium i slušajte muziku bez reklama, dok nešto radite kao i tokom downloadiranja. Plus, vaš Offline Mixtape automatski će skidati pjesme koje volite u slučaju da vi to zaboravite.

 

Dok fanovi mogu uživati u novoj besplatnoj verziji You Tube Music uz reklame, mi vam predstavljamo YouTube Music Premium, uz plaćenu članarinu koja vam omogućava slušanje muzike dok nešto radite, prilikom downloadovanja, ili slušanje muzike bez reklama ovdje , za  $6.99 mjesečno.  Muzički fanovi mogu dobiti mjesec dana  besplatno YouTube Music Premium ovdje , a potom za članarinu od  $6.99 mjesečno.

 

 

Predstavljamo vam i YouTube Premium 

 

Već od danas možete napraviti upgrade na  YouTube Premium, i  članovi mogu koristiti nove mogućnosti  Music Premiuma, kao iskustvo bez reklama, gledanja u pozadini  i downloada s You Tubea. Možete također neprekidno gledati YouTube Originals show programe i filmove, uključujući hit seriju Cobra Kai i mnoge druge. Koristite YouTube Premium besplatno mjesec dana ovdje, a potom za mjesečnu članarinu od $8.49.

 

Pretplatnici usluge Google Play Music  automatski će dobiti pristup na YouTube Music Premium u skladu sa trenutačnom cijenom. Ništa se ne mijenja s Google Play Music – i dalje ćete moći pristupiti svojoj kupljenoj muzici, uploadovima i playlistama na Google Play Music kao i uvijek.

 

YouTube Music i YouTube Premium će biti dostupni korisnicima od danas u Bosni i Hercegovini. Skinite svoju novu YouTube Music sa  Play Storea i App Storea još danas ili otiđite na web player na  music.youtube.com. Možete se prijaviti za vaš YouTube Premium na youtube.com/premium.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team