Za manje od 12h planulo više od 3.000 ulaznica za Festival 84!

[ssba]
December 17th, 2017

U petak ujutru su na blagajne širom Bosne i Hercegovine, ali i u svim državama regiona i u cijelom svijetu, stigle prve ulaznice za novi događaj u organizaciji EXIT tima, Festival 84! Kontigent simbolično određen na tačno 1984 ulaznice po poklon cijeni sa 70% popusta planuo je u rekordnom roku za nešto više od 7h, mnogo prije 24h koliko je bilo predviđeno za ovu akciju! Odmah nakon toga pušten je još jedan kontigent promotivnih ulaznica koje su nastavile odlično da se prodaju, tako da je do zatvaranja blagajni preko 3.000 posjetitelja širom regiona i svijeta obezbijedilo svoje ulaznice za predstojeće gostovanje Exita na olimpijskoj Jahorini. S obzirom na to da najveći zimski festivali na svijetu broje sedam do osam hiljada ljudi dnevno, početak prodaje pokazuje da će već u prvoj godini Festival 84 postati jedan od najvećih zimskih festivala Evrope i svijeta i da će pozicionirati Jahorinu među najatraktivnije zimske centre u Evropi!

 

YouTube Preview Image

 

Trenutno je u prodaji veoma ograničen kontigent po novoj promotivnoj cijeni od 29.99 KM, sa i dalje veoma visokih 60% uštede, i dostupan je putem prodajne mreže Kupikartu.ba. Na sajtu zvanične Exitove turističke organizacije exittrip.org dostupna je i ograničena količina promotivnih paketa sa ulaznicom za festival, te dvodnevnim ski pasom i smještajem po cijeni već od 49 EUR-a.

 

Nakon što je EXIT Ljeto ljubavi 2017. godine bilo najveći festivalski poduhvat na ovim prostorima, obuhvativši Sea Dance na Jazu, Revolution u Temišvaru, Sea Star u Umagu i svakako centralni EXIT festival u Novom Sadu, novi projekat EXIT Freedom u 2018. biće još veći jer mu se pridružuje i peti član – Festival 84! Premijerno izdanje Festivala 84 biće održano od 15. do 18. marta iduće godine na više lokacija u okviru Olimpijskog centra Jahorina.

 

Festival 84

 

Uskoro će biti poznati i prvi potvrđeni izvođači za novi festival u organizaciji EXIT tima koji se kreira po po formuli 2+2 korištenoj i za izrazito uspješni Sea Star festival u Umagu. Tako će prvi dan festivala imati večernju žurku zagrijavanja, a naredna dva biće otvorena u punom kapacitetu i u toku dana na ski stazi i tokom noći u montažnom objektu na terenima ispred Hotela Bistrica, ali i na drugim zatvorenim lokacijama, kako u Bistrici, tako i u drugim lokalima.

 

Posljednji dan biće rezervisan za žurku zatvaranja, sa kojom će ujedno i zvanično biti zatvorena zimska sezona u Olimpijskom centru Jahorina. Očekuje se da Festival 84 pozicionira Jahorinu među najatraktivnije zimske centre u Evropi, a ako se po “jutru poznaje dan”, ovo će biti najbolja sezona u posljednjih deset godina, jer već sada na Jahorini ima preko pola metra snijega i skijalište je otvoreno deset dana prije planiranog datuma, što se nije desilo još od 2005. godine.
Najčitanije

Something is wrong.
Instagram token error.
Load MoreFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team