Za ukusnu i uravnoteženu prehranu novi THOMY Delight

0
April 25th, 2017

Kompanija Nestlé proširila je asortiman majoneza THOMY novim prelivom Delight, koji je posan,  bez glutena i napravljen od pažljivo odabranih sastojaka, zaslužnih za prepoznatljivu teksturu i bogat okus majoneza THOMY. U odnosu na klasičnu majonezu THOMY, Delight sadrži 50% manje masti i 47% manje kalorija.

 

THOMY Delight napravljen je od svakodnevnih, dobro poznatih sastojaka, dok glavnu notu okusu daje gorušica koja je odličan izvor selena, magnezija, omega masnih kiselina, mangana, fosfora, bakra i vitamina B. U novom prelivu THOMY Delight mogu  uživati i oni koji su osjetljivi na gluten, kao i svi kojima je bezglutenska prehrana postala sastavnim dijelom života.

 

Nestle_Thomy Delight_fotografija proizvoda

 

Osim ljubiteljima majoneze kojima će biti neizostavan saveznik u kuhinji, THOMY Delight olakšat će posao i gurmanima koji sa strašću provode sate pripremajući specijalitete za najmilije. Naročito će se svidjeti onima koji se niti nakon blagdana i praznika ne žele odreći ukusne hrane, istovremeno vodeći računa o uravnoteženoj prehrani.

 

- Pravilna prehrana može biti sasvim jednostavna i ukusna, a svaki proizvod može biti dio uravnotežene prehrane. Masti su vrlo važan izvor energije, a preporuča se većinu masnoća unositi iz biljnih ulja koja ne sadrže zasićene masti. Umaci poput lagane majoneze dobar su izbor s obzirom na to da sadrže znatno manje masti te ih je vrlo lako uklopiti u svakodnevnu prehranu, izjavila je Nataša Šoštarić, dipl. ing. prehrambene tehnologije, nutricionist.

 

 

Kako biste se uvjerili u bogat okus i užitak koji donosi THOMY Delight, predlažemo kreativne i jednostavne recepte uravnoteženih jela:

 

 

 

ROLICE OD PATLIDŽANA

Sastojci_malo veći patlidžan, 8 kašika maslinovog ulja, 4 čehne bijelog luka, 60g sitno nasjeckanih oraha, pola vezice peršuna i 2 kašikeTHOMY Delight preliva

Priprema_Jedan patlidžan uzdužno presijecite na 8 dijelova, posolite i ostavite da odstoji oko 20 minuta. Isperite hladnom vodom, osušite i nakon toga premažite svaki komad uljem s gornje i donje stane, ponovno posolite i pecite u pećnici na 200°C oko deset minuta. Svaki komad premažite Thomy Delight prelivom, preko stavite pola čehne smrvljenog bijelog luka, sitno nasjeckane orahe i peršun. Uvijte ih i servirajte.

rolce od patilidzana

 

 

 

PREDJELO OD TUNE, GRAHA I SLANUTKA

Sastojci_ 230g konzerviranog graha, 100g slanutka, konzerva tune, pola glavice crvenog luka, 0,5 dl maslinovog ulja, 3 kašike crvenog vina, kašika senfa, vezica peršuna, kašičica sušenog origana, krupna morska sol i biber, THOMY Delight preliv

Priprema_U posudi pomiješajte ocijeđeni grah, slanutak, tunu, crveni luk, peršun i maslinovo ulje. Posebno pomiješajte senf s crvenim vinom i miješajući postepeno dodavajte ulje. Pripremljeni preliv od vina i senfa prelijte preko predjela, posolite, pobiberite i dobro promiješajte. Servirajte na prepečenom hljebu, dodajte THOMY Delight i pospite origanom.




Najčitanije








FBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team