Zadivljujuća Super turneja Pet Shop Boysa premijerno u Hrvatskoj

[ssba]
July 20th, 2017

Zadivljujuća Super turneja Pet Shopa Boysa svoje će prvo i jedino predstavljanje u našoj regiji imati u subotu 12. kolovoza na zadarskom Jazine Open Airu. Najuspješniji britanski pop duo svih vremena u naše krajeve donose najimpresivniji audio/video show svoje kraijere na kojem su radili s najvećim dizajnerskim, koreografskim i producentskim imenima današnjice.

 

PSB 02

 

Turneja koja prati recentan PSB album Super započela je 29. oktobra prošle godine četverodnevnom rezidencijom u londonskom Royal Opera Houseu pod nazivom Inner Sanctum. Londonska publika imala je priliku premijerno pogledati show kojeg su kreirali Es Davlin (dugogodišnja suradnica benda koja je, inače, radila i s Rihannom, Kanye Westom te na posljednjim turnejama U2-a i Adele) i koreografkinja Lynne Page (s kojom su već realizirali Electric i Pandemonium tourove, a koja u biografiji ima i kooperacije s Museom, Ellie Goulding i Duffy, između ostalih). Muzički dio koncerta zajedno su složili Pet Shop Boys i Stuart Price, trostruki dobitnik Grammyja i producent koji je radio s Madonnom, Killersima, New Orderom, Gwen Stefani, Sealom, Missy Elliot te, dakako PSB-om, kojima se potpisao na izdanjima Pandemonium, Electric i aktuelnom Super.

 

YouTube Preview Image

 

Britanski mediji koncert su opisali kao Electronic Gesamtkunstwerk, koristeći izraz iz teorije Richarda Wagnera koja kaže da muzika budućnosti treba integrirati različite umjetničke forme. Upravo takav nastup, u kojem se objedinjuje visoka i klupska kultura, teatar, film, politička satira i neviđeni laserski show potpomognut s 30-tak plesača u nebrojenim lucidnim kostimima, Pet Shop Boys su pripremili za ovu jedinstvenu svjetsku turneju.

 

PSB 03

 

Serijal koncerata, u kojima PSB po prvi put nakon puno godina nastupaju s punim bendom na pozornici, obišao je Sjevernu i Latinsku Ameriku te se vratio do Evrope u kojoj Neil Tennant i Chris Lowe kombiniraju festivalske i samostalne nastupe. Zadarski Jazine Open Air, u subotu, 12. kolovoza, bit će njihov samostalan cjelovečernji koncert, bez predgrupa i gostiju te više od dvadesetak izvedenih pjesama.

 

YouTube Preview Image

 

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 220 kuna, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 250 kuna. U ponudi se nalazi i limitirani broj VIP ulaznica po cijeni od 350 kn. Ta ulaznica uključuje mjesto na povišenoj platformi s najboljim pogledom na pozornicu i zaseban šank.

 

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team

FBL 1000x500 px