Završni gala party u okviru Dana arhitekture

[ssba]
June 13th, 2019

U okviru Dana arhitekture jednog od najvećih događaja u Bosni i Hercegovini u oblasti arhitekture, za učesnike te goste festivala organiziran je završni gala party u prekrasnom ambijentu hotela Bosna i Austria.

 

Sarajevski Dani arhitekture već dugi niz godina predstavljaju jedan od najvećih događaja u oblasti arhitekture u Bosni i Hercegovini, a okupljajući važna imena s regionalne arhitektonske scene, imaju izuzetnu važnost u segmentu arhitekture, dizajna, urbanizma i prostornog planiranja. Kompanija Grohe, kao najpoznatiji svjetski proizvođač sanitarija, već četvrtu godinu za redom svojim učešćem na Danima arhitekture i predstavljanjem inteligentinih tehnologija koje su sastavni dio Grohe novih proizvoda, daje podršku mladim arhitektima i razvoju njihovih potencijala kako bi se stvorila nova kvalitetna i savremena arhitektonska ostvarenja.

 

dani arhitekture 2019 (6)

 

Jedan od organizatora Dana arhitekture, arhitekta Nedim Mutevelić, tom prilikom je naglasio: Imamo sve veću podršku lokalnih i internacionalnih institucija ali i brandova koji nas podržavaju u posljedjnih nekoliko godina koji mam pomažuu da  dobar progam promišljanja arhitekture realizujemo. Izuzetno cijenimo saradnju sa kompanijom Grohe jer upravo podrška u stvaranju i razvoju novih ideja koju Grohe daje našoj zajednici, nemjerljiva je vrijednost za cjelokupnu ahitektonsku scenu. Završnoj gala večeri prisustvovao je i jedan od najcjenjenijih priofesionalaca u ovom domenu arhitekta Amir Vuk Zec koji tom prilikom istaknuo: “Upravo ovakvi prijatelji, kao što je Grohe, daju nam mogućnost da se educiramo, obilazimo sajmove te se uzajmno podržavmo kroz upotrebu mareijala i proizvoda koji nas nikada ne iznevjere.

 

Na gala večeri prikazane su  nove Grohe tehnologije i prozvodi, među kojima je posebnu pažnju plijenila Grohe Blue Professional kuhinjska miješalica, koja radi kao standardna miješalica, ali nudi i dodatnu pogodnost isporuke filtrirane, ohlađene i gazirane vode. Tokom gala večeri miješalica je prezentirana i kroz izradu raznih osvježavajućih koktela.

 

Dani arhitekture su regionalna platforma koja cijelu godinu kroz različite događaje radi na aktivnoj edukaciji profesionalaca na polju arhitekture i dizajna, poticanju umrežavanja među arhitektima u regiji i promociji mladih arhitekata.

 

dani arhitekture 2019 (2) dani arhitekture 2019 (3) dani arhitekture 2019 (4) dani arhitekture 2019 (8)

 
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team