ФotoFUTURA – prvi studentski festival fotografije u Beogradu

Datum objave
19/10/2022

Fakultet dramskih umetnosti i Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu, uz podršku kompanije Canon, pokreću prvi studentski festival fotografije ФotoFUTURA.

Festival ФotoFUTURA bavi se savremenim fotografskim i bliskim vizuelnim medijima, a uključuje gostovanja istaknutih profesinalaca iz zemlje i svijeta, kao i izložbu izabranih studentskih radova u galeriji NoConcept, Poenkareova 3 u Beogradu, od 21. oktobra do 4. novembra, 2022. godine.

Svečano otvaranje Festivala je 21. oktobra u 19 časova, u galeriji NoConcept i na obližnjem peronu nekadašnje Dunav željezničke stanice i bit će to posljednji javni događaj prije skidanja željezničke pruge i promjene funkcije ovog historijskog zdanja. Otvaranje obilježava 20 studenata FDU i FPU koji će izvesti multimedijalni performans inspirisan fotografskom umjetnošću i tom prilikom bit će uručena Canon ФotoFUTURA nagrada za najuspješniji studentski rad. Kompanija Canon dodjeljuje nagradu – vaučer od 150.000,00 dinara za kupovinu fotografske opreme nagrađenoj studentkinji, a galerija NoConcept dodjeljuje termin za samostalnu izložbu.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
bulltech
Trosatni set i ples za pamćenje uz BULTECHA u klubu Trezor