20 godina Jagermeistera u BiH

U prelijepom ambijentu ljetnikovca Radobolja, u petak, 27. jula, uz prisustvo prijatelja i poslovnih partnera, kompanija G3 Spirits upriličila je posebnu proslavu dvadesetog rođendana Jägermeistera u Bosni i Hercegovini.

 

Make-4925

 

Rođendansko slavlje obogaćeno je izvedbom akrobatskog plesa skupine K-team, odličnom svirkom Lane Hamze & benda, te muzičkim iznenađenjem večeri – nastupom regionalno poznate zvijezde Željka Bebeka.

 

Make-5356

 

Želja nam je bila ovaj jubilej proslaviti s vama, jer smo zajedno, bocu po bocu, izgradili jedan od najprepoznatljivijih brendova u BiH, poručili su iz kompanije G3 Spirits.

 

U 2018. kao rođendanskoj godini, u BIH će biti prodana 6 milionita boca ovog poznatog njemačkog likera, čime Jägermeister opravdava status jednog od najprodavanijih premium alkoholnih pića i najuspješnijih brendova u zemlji. Tajna uspjeha je u odličnom okusu mješavine 56 trava, korijenja i biljaka, ali i u inspirativnom, originalnom i inovativnom komuniciranju s ciljnom skupinom. Promocije u barovima i klubovima praćene timom hostesa – Jägeretta, sponzorstva mnogih muzičkih festivala u zemlji, image eventi u Sarajevu, studentske olimpijade, modna linija majica JMstreetshirts, brojni projekti realizirani kroz društvene mreže i mnogi drugi projekti, pozicionirali su brend kao nezaobilazan i orginalan.

 

Make-6307

 

Ova godina posebna je zbog još jedne novosti – promjene vizualnog identiteta brenda, koji će se prvi put široj javnosti predstaviti službeno na iznenađenju koje sprema Jäger tim u Sarajevu, 10. augusta.

 

Sakupljajte uspomene, a ne stvari moto je Jäger tima koji se provukao i kroz ovu proslavu, te je učinio nezaboravnom za sve prisutne.

 

Make-5084 Make-5226 Make-5498 Make-5455 Make-5537 Make-5629 Make-5690 Make-5811 Make-6008 Make-6208

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Kurt Elling: Biti autentičan umjetnik znači stvarati iz onoga kako istinski osjećate