4 savršena parfema za tople večeri (za nju)

U ovo doba godine u parfemima prevladavaju osvježavajuće citrusne note, kao i one tople cvjetne. Parfemi koje trebamo izabrati za tople večeri trebaju biti spoj citrusa, egzotičnog voća i drvenastih nota, međutim, koji god miris da odaberete za sebe ovog ljeta, najbitnije je da on odgovara vama i vašoj ličnosti. Bilo da se odlučite za neke nove, ili da vašim čulima više prija neki od klasika, sigurno ćete imati vjernog pratioca koji će uljepšavati tople večeri.

 

Izdvojili smo za vas četiri nama najdraža noviteta.

 

Elie Saab Le Parfum In White_ Najavljen je kao šik i moderan miris s cvjetnim karakterom. Zrači prvim dojmom bijelog cvijeća zadržavajući prepoznatljive arome cvijeta narandže.

4 savrsena parfema za tople veceri

 

 

Kenz World EDT_Predstavlja uzbuđenje i privlačnost sa cvjetno-voćnim kompozicijom namijenjenoj razigranoj ženi.

4 savrsena parfema za tople veceri 2

 

 

Issey Miyake L’Eau d’Issey Pure Nectar de Parfum_Parfem bogat esencijom cvjetova. Kompozicija počinje slatkim akordom kruške, ruža čini cvjetno srce parfema, u bazi su sandalovina i kašmir.

4 savrsena parfema za tople veceri 1

 

 

Givenchy Live Irrésistible Blossom Crush_ Miris koji donosi hvalospjev radosti u svom najčišćem obliku. Blossom Crush je šarmantna i neodoljiva Eau de Toilette koja koristi spontanost poput slobode ili moći.

4 savrsena parfema za tople veceri 3

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Kérastase u Sarajevu predstavio novo ruho tretmana Fusio-Dose za trenutačnu transformaciju kose