5 ključnih stvari zbog kojih su neki muškarci privlačniji ženama

I muškarci i žene se uvijek trude spoznati šta je to šta ih zapravo čini privlačnima. Nedavne brojne studije su pokazale da postoji 5 stvari koje čine muškarce privlačnijim ženama, a to su:

 

1. Simetrija_Uvaženi profesor Randy Thornhill sa Univerziteta u Meksiku tvrdi da muškarci sa simetričnim licem više privlače žene, jer su simbol zdravlja i dobrih gena.

 

2. Duboki glas_Žene više privlače muškarci sa dubljim glasom. Na Univerzitetu Aberdeen dokazali su da ženama u pamćenju duže ostaju dublji glasovi.

 

3. Vilica_Evolucionarni biolozi kažu kako žene više vole muškarce sa jačom vilicom, koja pokazuje solidno reproduktivno zdravlje,

 

4. Oči_Studije napravljene na Univerzitetu California Irvine pokazale su da tamniji i izrazitiji krug oko irisa u oku čini muškarce privlačnijima. On je dokaz mladosti i zdravlja,

 

5. Visina_Ženama se više sviđaju visočiji muškarci, a to je pokazala i statistika Dr. R.I.M. Dumbar sa Univerziteta u Liverpoolu koji je dokazao da svi malo visočiji muškarci imaju djecu, za razliku od nižih muškaraca.

 

 

businessinsider.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Combine Quartet feat. Slađana Zrnić prvi put u Clubu Monument