5 ključnih stvari zbog kojih su neki muškarci privlačniji ženama

I muškarci i žene se uvijek trude spoznati šta je to šta ih zapravo čini privlačnima. Nedavne brojne studije su pokazale da postoji 5 stvari koje čine muškarce privlačnijim ženama, a to su:

 

1. Simetrija_Uvaženi profesor Randy Thornhill sa Univerziteta u Meksiku tvrdi da muškarci sa simetričnim licem više privlače žene, jer su simbol zdravlja i dobrih gena.

 

2. Duboki glas_Žene više privlače muškarci sa dubljim glasom. Na Univerzitetu Aberdeen dokazali su da ženama u pamćenju duže ostaju dublji glasovi.

 

3. Vilica_Evolucionarni biolozi kažu kako žene više vole muškarce sa jačom vilicom, koja pokazuje solidno reproduktivno zdravlje,

 

4. Oči_Studije napravljene na Univerzitetu California Irvine pokazale su da tamniji i izrazitiji krug oko irisa u oku čini muškarce privlačnijima. On je dokaz mladosti i zdravlja,

 

5. Visina_Ženama se više sviđaju visočiji muškarci, a to je pokazala i statistika Dr. R.I.M. Dumbar sa Univerziteta u Liverpoolu koji je dokazao da svi malo visočiji muškarci imaju djecu, za razliku od nižih muškaraca.

 

 

businessinsider.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
9 slavnih ličnosti koje su iznenađujuće dobri slikari