5 najpopularnijih brada iz svijeta mode

Brada i brkovi su vrlo često pitanje osobnog stila, međutim, vrlo često se tiču i društvenog položaja, božanske posvećenosti, te poistovjećuju se sa muževnosti. Dosadašnja brojna istraživanja pokazala su da muškarci s bradama izgledaju muževniji, izgledaju snažniji, te da su bolji seksualni partneri. Dokazano je da su ženama, kao i muškarcima, brade znatno privlačnije od svježe obrijanog lica. Istina jeste da način na koji ih nosite mnogo govori o vama.

 

Kako god, ponovo su u modi i mnoge slavne ličnosti postavljaju trendove nošenja brade. Stoga vam predstavljamo pet najpopulanijih bradonja u svijetu mode.

 

 

 

 

Ricki Hall

Dvadesetsedmogodišnji Ricki Hall je prva stanica ukoliko vas privlače tetovirani modeli s bradom. Rođen je u Wolverhumptonu, a trenutno živi u Londonu. Radi za jednu od najvećih modeling agencija Nevs Model Agency. Jako je popularan na društevnim mrežama, posebno na Instagramu, gdje svakodnevno postavlja razne fotografije, a zanimljiv je i njegov Twitter profil. Prepoznatljiv je po tome što nosi eyeliner, ima bradu i 125 tetovaža. Nekoliko njih su bile imena bivših djevojaka koje je prekrio nekim drugim tetovaža. Karijera modela je počela kad ga je prijatelj upoznao sa Laurom Amy koja je scout za modele. Poslala ga je u Nevs, gdje je odmah dobio ugovor, pa se morao što prije doseliti u London. Tad nije imao bradu i radio je u tatinom motorbike shopu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Justin Passmore

Tridesetogodišnji Njujorčanin koji je dobio otkaz na poslu zbog duge brade i kose, međutim, isti dan su ga zapazili scouti i počeo se baviti modelingom. Obožava muziku, za sebe kaže da je njen rob i uživa u sviranju gitare. Kod njega je sve spontano i opušteno, nije čovjek od karijere, što se njega tiče mogao bi i graditi kuće na Guatemali.

 

 

 

 

 

 

 

 

Justin O’Shea

Rođen je i odrastao u malom australijskom aboridžanskom gradu. Kasnije se doselio u London zbog posla kojim se trenutno bavi, a koji mu obezbjeđuje prva mjesta na svm Sedmicama mode. On je glavni nabavljač za modni sajt mytheresa.com čija urednica je njegova djevojka Veronika Heilbrunner. I privatno i poslovno, oni žive za modu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Levi Stocke

Levi voli irski whiskey, motore i tetovaže. Kad je bio mali želio je biti punk zvijezda kako bi putovao svijetom sa svojim bendom, međutim, jedne prilike kad je kupovao pivo i supu u losanđeleskoj trgovini naišao je na agenta Levis Jeansa, koji ga angažira za Levis kampanju. Nakon toga ga je uvezao sa brojnim modnim agentima, a on je izabrao LA Model agenciju.

 

 

 

 

 

 

 

Henrik Fallenius

Tridesetogodišnjak iz Švedske. Prije nego su ga otkrili na ulici studirao je psihologiju na kojoj je magistrirao. Obižava Jimija Hendrixa, a najdraža scena iz filma je scena sa ruskim ruletom iz Lovca na jelene.

 

https://instagram.com/p/zvZJXCJmNl/

https://instagram.com/p/zgBk5zpmMH/

https://instagram.com/p/wwQOpaJmDZ/

 

 

tekst_FBL

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.