ADVENTOUR – ZIMSKI FESTIVAL 2017. na Bjelašnici

Planina Bjelašnica nakon dužeg vremena ponovo vraća svoj puni sjaj. Njen ovogodišnji portfolio raste iz dana u dan, 2016. je bila veoma bogata i programski ispunjena. Uz nezaboravni ljetni festival Javorwood, gostovanje nekrunisanog kralja Ibize – DJ Solomuna i skorašnji nastup Jamesa Zabiele digitalnog čarobnjaka, atraktivnosti ne prestaju. Ispraćaj 2016. godine na Bjelašnici je rezervisan za novi zimski festival ADVENTOUR koji ce se desiti u periodu 29. do 30. decembra u sklopu Hotela Bjelašnica i Novog Zimskog krila / Dvorac Bijele Kraljice. U sklopu dnevnog i noćnog programa, na otvorenom i zatvorenom stageu, nastupit će mnoga imena kao što su: LAKA, SUNDAY STORIES, SARAJEVO BIG BAND, SERIOUS BEAT LOVERS, DJ PETRA, EXPONATI, MAKHIBEATZ, MUZIČKI ATELJE BASICS.

 

adventour-bjelasnica-3

 

 

Zvanično otvorenje festivala je 29. decembra u 12:00, a prijevoz od Zemaljskog muzeja možete rezervisati putem e-mail adrese: info@hotelbjelasnica.ba sa naznakom ADVENTOR-TRANSPORT za 29. ili 30. dec. Cijena povratne ulaznice je 10KM. Ulaz na festival je poklon Hotela Bjelašnica za sretnu 2017. godinu.

 

Saznajte prvi zašto će ADVENTOUR festival postati nezaboravna tačka u budućnosti Bjelašnice i ispraćanju Stare godine.

adventour-bjelasnica-2 adventour-bjelasnica-1

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
MUŠKARAC, OTAC, KRALJ – stranica koja ruši stereotipe i ismijava patrijarhalni normativ