Amelie Collars STORY: Šarmantna jesenja modna bajka

Nova kolekcija ovratnika Amelie Collars pod imenom STORY predstavlja skup profinjenih detalja koji kroz animirane priče bude maštovitost koja podsjeća na modnu bajku. Besprijekorno cool kreacije zamišljene su kao upečatljiv modni dodatak koji možete nositi na poslovni sastanak, ali i na koktel zabavu.

 

story-by-amelie-collars-2

 

Amelie kožne kragnice krasi bezbroj ručno rađenih detalja kao što su ukrasi od perja začinjeni ponekim srebrnim detaljem, latice od kože te neizbježni kristalčići i baršunaste trakice koji unose dašak neodoljivo šarmantne modne bajke. Uz kožne kragnice koje su uvijek u fokusu modnog djelovanja i ključne za jesenju kolekciju, dizajnerica Amela Ibrahimagić ove sezone drugi put predstavlja bogata pletiva izrađena ručno od najfinije merino vune.

 

story-by-amelie-collars-11

 

Prirodna opuštenost i udobnost podsjećaju da je nošenje Amelie pletenih ovratnika uistinu osobno iskustvo koja svojim minimalističkim dizajnom utjelovljuje bezvremenski stil.

 

.story-by-amelie-collars-4

 

Vizuale potpisuje Jasna Vejselović mlada grafička dizajnerica i ilustratorica. Zaštitno lice Ajše Hadžić, buduće arhitektice, upotpunjeno je predivnim ilustracijama Jasne Vejselović, mlade grafičke dizajnerice. Jasna poistovjećuje ženu sa snažnim osjećajem za maštu kroz umjetnički stav, koristeći animirane detalje da naglasi individualnost i kreativnost.

 

story-by-amelie-collars-5 story-by-amelie-collars-6 story-by-amelie-collars-7 story-by-amelie-collars-8 story-by-amelie-collars-9 story-by-amelie-collars-10

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.