AmmiMami: Savršene haljine za dojilje

Release Date
13/09/2021

Predstavljamo vam novu liniju haljina za dojilje brenda AmmiMami iza kojeg kao suosnivačice stoje Ana Mia Karić i Irena Miličević Vukoja. Njihova ideja je bila osmisliti haljine u kojima će mamama dojenje biti lako i praktično, a istovremeno da se osjećaju lijepo i ugodno.

Dizajn haljina potpomognut je kreativnim idejama Adnana Hajrulahovića Haada, a sve haljine šiju se u modnom studiju Haad.

Trenutno u ponudi imamo dva modela haljina, haljinu ‘Dunja’ koja je osmišljena tako da laganim povlačenjem dugmeta omogućite brz i jednostavan pristup dojenju, te haljina ‘Karla’ koja je dvostrana, tako da u jednoj haljini dobijate dvije i možete je nositi u onoj boji koja vam taj dan odgovara, rekla nam je Ana Mia.

Uz AmmiMami haljine više nećete morati da se rakopčavate, skidate, skrivate… Ukoliko želite modele Dunja ili Karla možete naručiti putem Facebooka. Jer mama je važna!

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.