AMRA, MARIJA, IVANA i NAIDA otkrile GLORIU – novo lice prirodne kozmetike

U neobično senzualnom videu, koji je najavio novu kampanju prirodne kozmetike Gloria, pojavile su se četiri veličanstvene dame, inače dobro poznate našoj javnosti. Upravo zbog činjenice da o njima znamo mnogo, nemoguće je ne primijetiti koliko su se savršeno uklopile u koncept prirodne ljepote koji je na tržište kozmetike došao sa proizvodima prirodne kozmetike Gloria. Pored podatka da Amra, Marija, Ivana i Naida koriste ove proizvode, otkrili smo i daleko dublju motivaciju za njihovo učešće u ovoj kampanji.
 


 

Amra Silajdžić – Džeko je već dugi niz godina posvećena humanitarnom radu i odlučna u namjeri da kroz život kroči obasjana svjetlom altruizma i prirodno urođene dobrote. Na tom putu, svjetlo kojim isijava i sama, dotiče živote svih ljudi koji se nađu u njenoj blizini. Lakoća i lepršavost njenog postojanja osnovni su temelj sa kojeg Amra kreira nove svjetove u kojima svi imaju jednaka prava da budu obasuti zvjezdanom prašinom. Kao takva, ona je istinska ambasadorica misije u koju vjeruje prirodna kozmetika Gloria – da luksuzni darovi, kojima nas je obasula priroda, trebaju biti dostupni svima.

 

Marija Hudolin, poznata kao prva pratilja opkoljenog Sarajeva, zaštitno je lice ideje da prirodna ljepota ne može biti ugašena ni kada nam se učini da su okolnosti grube. Ona je postojana u svakom trenutku, blaga i čvrsta u svojim stavovima i odlukama. Intenzivno je posvećena svojoj porodici i četvero prekrasnih mališana, pa tako njenim bićem vlada ciklus prirode zbog kojeg zna da njena uloga ne prestaje biti najvažnija na svijetu ni kada svi utonu u duboki san. Ona je majka, a njena ljubav je bezuslovna i jednaka za sve njene najmilije. U ritmu istog prirodnog ciklusa nastaju i ručno rađeni proizvodi prirodne kozmetike Gloria.

 

Naidu Kundurović poznajemo sa TV ekrana kao jednu od najboljih novinarki na našim prostorima, a njena autentična i sasvim prirodna pojavnost na društvenim mrežama ne ostavlja ravnodušnim. Odlučna da udovolji svakom impulsu koji u njoj budi nagon za istraživanje, Naida je oličenje bogatstva prirode. Sve u vezi s njom sugeriše obilje darova kojima priroda može nagraditi jedno biće. Talenat, vizija, duhovnost, avantura, uzbuđenje, snaga i ljubav, kriju se u isto vrijeme u njenom licu, spremni da u svakom trenutku formiraju neodoljiv osmijeh. Iste sastojke koristi i tim prirodne kozmetike Gloria, kako bi donijeli osmijehe na lica svojih korisnica.

 

Ivana Macanović naša je poznata atletičarka čija je iskrena želja da bude najbrža žena u BiH. Njena suštinska ljepota leži upravo u toj iskrenosti. Ona zna od čega je sazdana, zna da su pred njom neosvojene staze, ali to ju ne sprečava da trči svome istinskom cilju – biti u skladu s prirodom i ostvariti svrhu svoga postojanja! Jer, ona je rođena da bude ta koja će svojim primjerom pokazati da se svaki izazov može savladati osmijehom. Zbog toga se savršeno slaže sa samopouzdanjem, transparentnošću i snagom, kojima odiše priča prirodne kozmetike Gloria.

 

U videu koji, pored svega ostalog, budi nostalgiju i evocira odbljeske najsretnijih trenutaka u našim životima, možemo vidjeti i spoznaju da je povratak prirodnim vrijednostima zaista jedini prostor u kojem možemo istinski uživati u ljepoti življenja. Zbog toga možemo zaključiti da je mlada Gloria Galić Volarić, kreatorica kozmetike proizvedene od prirodnih sastojaka, na poljima smilja kreirala nešto mnogo više od linije proizvoda. Ona je kreirala put podjednako dostupan svim ženama koje žele otkriti novo lice prirodne ljepote.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Weleda: Tamo gdje raste ljepota