Apocalyptica u aprilu u Zagrebu

Finska četvorka Apocalyptica izvest će svoj kultni album Plays Metallica By Four Cellos i druge klasike Metallice u koncertnoj Zagrebu u dvorani Vatroslav Lisinski 3. aprila. Virtuozi na violončelima u Zagreb dolaze u sklopu turneje koja prati 20 godina od objave slavnog izdanja.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ke3oc6MSNVI[/youtube]

 

U maju 1996. Apocalyptica se pojavila na sceni kultnim prvijencom Plays Metallica By Four Cellos, prodanim u milionskim nakladama i izdanjem koje je utrlo put mnogim kasnijim crossover izdanjima, posebno onima koja su kombinirala žestoku muziku s klasikom. Ovoga ljeta na 20. obljetnicu tog epohalnog debija Apocalyptica je objavila prošireno novo izdanje spomenutog albuma, a početkom iduće godine kreću i na turneju. Na toj seriji nastupa band će izvoditi isključivo klasike Metallice, sve kompozicije koje se nalaze na albumu kao i mnoge druge koje su s vremenom uvrstili u svoju set listu. Dvosatni Metallica show u zagrebačku koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog dolazi 3. aprila, a zanimljivo će biti vidjeti i da li će Apocalyptica u set listu uvrstiti i neke kompozicije sa svježe objavljenog novog studijskog albuma Metallice.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PZFl0gQLz2k[/youtube]

 

Apocalyptica je, dakako, jako dobro poznata domaćoj publici. Dosad su već nastupali u Lisinskom, Tvornici kulture i Boogaloou te u pulskoj Areni.

 

Ulaznice za koncert Plays Metallica By Four Cellos Apocalyptice u prodaju kreću u četvrtak 8. decembra, na svim prodajnim mjestima sustava Eventim, blagajni Lisinskog i u Ulaznice.hr sistemu. Cijene iznose 160, 190 i 220 kn, ovisno o sektoru dvorane.

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Plusminus fashion predstavlja novu kolekciju ART.CUT.DIFFERENT