Apocalyptica u aprilu u Zagrebu

Finska četvorka Apocalyptica izvest će svoj kultni album Plays Metallica By Four Cellos i druge klasike Metallice u koncertnoj Zagrebu u dvorani Vatroslav Lisinski 3. aprila. Virtuozi na violončelima u Zagreb dolaze u sklopu turneje koja prati 20 godina od objave slavnog izdanja.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ke3oc6MSNVI[/youtube]

 

U maju 1996. Apocalyptica se pojavila na sceni kultnim prvijencom Plays Metallica By Four Cellos, prodanim u milionskim nakladama i izdanjem koje je utrlo put mnogim kasnijim crossover izdanjima, posebno onima koja su kombinirala žestoku muziku s klasikom. Ovoga ljeta na 20. obljetnicu tog epohalnog debija Apocalyptica je objavila prošireno novo izdanje spomenutog albuma, a početkom iduće godine kreću i na turneju. Na toj seriji nastupa band će izvoditi isključivo klasike Metallice, sve kompozicije koje se nalaze na albumu kao i mnoge druge koje su s vremenom uvrstili u svoju set listu. Dvosatni Metallica show u zagrebačku koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog dolazi 3. aprila, a zanimljivo će biti vidjeti i da li će Apocalyptica u set listu uvrstiti i neke kompozicije sa svježe objavljenog novog studijskog albuma Metallice.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PZFl0gQLz2k[/youtube]

 

Apocalyptica je, dakako, jako dobro poznata domaćoj publici. Dosad su već nastupali u Lisinskom, Tvornici kulture i Boogaloou te u pulskoj Areni.

 

Ulaznice za koncert Plays Metallica By Four Cellos Apocalyptice u prodaju kreću u četvrtak 8. decembra, na svim prodajnim mjestima sustava Eventim, blagajni Lisinskog i u Ulaznice.hr sistemu. Cijene iznose 160, 190 i 220 kn, ovisno o sektoru dvorane.

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
ANISA ĆIRIĆ je napravila robota