ARTICOOLISAN predstavio novu t-shirt kolekciju inspirisanu Olimpijskim igrama u Sarajevu

Prije 34 godine, 8.2.1984. u Sarajevu su otvorene 14. Zimske olimpijske igre. Sarajevo je bilo centar svijeta i postalo dijelom porodice olimpijskih gradova. Bio je to iskorak koji je Sarajevo zauvijek upisao u svjetsku i sportsku historiju. Da olimpijski duh još uvijek živi u našem gradu i da još uvijek na neki način utiče na stanovnike olimpijskog grada, pokazali su nam kreativci iz Articoolisan tima koji su inspiraciju za novu t-shirt kolekciju pronašli upravo u sarajevskim olimpijskim igrama.

 

Sarajevo _84 (1)

 

Nova Articoolisan t-shirt kolekcija inspirisana je Olimpijskm igrama i sarajevskom olimpijadom i naš je skromni doprinos čuvanju sarajevskog olimpijskog duha i čuvanju sjećanja na ovu pozitivnu priču koja se desila 34 godine prije, a koja nam svima treba biti motiv i dokaz da smo i mi u BiH sposobni realizovati velike projekte. Nama je olimpijada kreativna, ali i jedna od životnih inspiracija, rekli su nam momci iz Articoolisan tima.

 

Articoolisan svoju kreativnu inspiraciju često pronalazi u lokalnim pričama, kulturno – historijskom naslijeđu, događajima, važnim ličnostima Sarajeva, BiH i regiona.

 

Kreativnost nas pokreće, izražavamo se na različite načine i kroz različite medije, a jedan od njih su i majice, kažu momci iz Articoolisan tima, a mi vas pozivamo da posjetite Articoolisan modern art shop koji je nedavno otvoren u Sarajevu kako bi dobili uvid u dio onoga što Articoolisan radi.

 

Nove majice, kao i svi Articoolisan artikli su dostupni u Articoolisan shopu koji se nalazi u srcu grada, a narudžbe također možete napraviti i putem Articoolisan Facebook ili Instagram profila.

 

Sarajevo _84 (2) Sarajevo _84 (3) Sarajevo _84 (4) Sarajevo _84 (5) Sarajevo _84 (6) Sarajevo _84 (7)

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Najbolje #FBLstyle kombinacije ove sedmice