AVON x BELMA TVICO: Maturantica Nejra Čengić u haljini dizajnerice Belme Tvico

Kozmetička kuća Avon nedavno je predstavila novi parfem Rare Flowers Night Orchid EdP. Elegancija noćne orhideje, senzualna slatkoća zlatne gardenije i egzotična energija gorke naranče u trenu će vas odvesti u svijet mirisnog luksuza.

 

Rare Flowers Night Orchid EdP

 

U susret maturantskim zabavama kozmetička kuća Avon i modna dizajnerica Belma Tvico odlučili su pokloniti ovu elegantnu kombinaciju i obradovati jednu maturanticu. Putem FBL kanala pozvali smo sve vas da nam preporučite jednu maturanticu za koju mislite da je dobra učenica i inspiracija drugima. Tokom posljednjih deset dana poslali ste nam brojne lijepe primjere, a tim FBL magazina je odlučio pokloniti haljinu Nejri Čengić, po preporuci Nine Borovac.

 

Nina nam je poslala e-mail u kojem je pisalo:

 

Dragi FBL tim,

 

Za poklon (maturantsku haljinu i make up) kandidujem Nejru Čengić, 18-godišnjakinja, odlična učenica i aktuelna prvakinja BiH u prsnim disciplinama (50,100,200), te reprezentativka BiH u plivanju. Iako stanuje u Ilijašu svakodnevno 2 puta putuje u Sarajevo, kako bi prisustvovala na najmanje 2 treninga dnevno i nastavi. Želi studirati psihologiju, voli životinje, i (još uvijek) djevojčica je koja rijetko izlazi i većinu vremena provodi u sportskoj odjeći, te smatram da bi vaš poklon bio prava transformacija i make over.

 

Nadam se da ćete odabrati bas Nejru, jer ona to zaslužuje.

 

avon belma tvico (1)

 

Nakon što je Belma Tvico kreirala kombinaciju po Nejrinim mjerama fotografkinja Ivana Belančić se družila jedan dan sa Nejrom i zabilježila fotografije Nejre u ovoj modnoj kombinaciji, a Aidisa Duraković, oficijelna Avon make-up artistica je dodatno uljepšala to snimanje. Mjesto susreta je bio napušteni bazen Bentbaša.

 

avon belma tvico (2) avon belma tvico (3)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Preminuo Prince