b2b nastup Ediba D i Adnoir u klubu Trezor

U sklopu sedmog izdanja Legato event koncepta, u klubu Trezor će nastupiti rezidentni DJ-evi Edib D i Adnoir. Nakon nekoliko zajedničkih nastupa prošle godine, vrijeme je za još jedan back-to-back (b2b) set.

Edib D je DJ/producent iz Travnika sa adresom u Sarajevu i jedno od najznačajnijih imena bh. elektronske scene sa 20 godina bogate karijere. Osim DJ angažmana, aktivno djeluje već nekoliko godina kao promoter kroz menadžment lokalnih klubova, ranije Pussy Galore i Silver & Smoke, a danas Trezor, te je tom prilikom ugostio mnogobrojna imena svjetske i regionalne DJ scene i predstavio ih sarajevskoj publici. Nastupao je po klubovima i festivalima širom BiH i regije, a posebno se izdvaja njegov prošlogodišnji nastup na No Sleep festivalu u Beogradu kada je dijelio DJ pult zajedno sa Amelie Lens, Indira Paganotto, Koboyo i DJ Jock. Edib D je techno i house DJ čiji muzički stil nije žanrovski ograničen, a njegovi setovi su energični i dinamični sa dosta groove elemenata što je također karakteristično za Adnoir i čini zajedničku vezu u miksanju između ova dva DJ-a.

Adnoir je techno DJ iz Sarajeva sa prilično eksperimentalnim stilom miksanja između različitih muzičkih žanrova. Iako se radi o relativno novom DJ imenu, Adnoir je za vrlo kratko vrijeme uspjela da se izdvoji na lokalnoj sceni. Adnoir je rezidentni DJ u klubu Trezor u Sarajevu i klubu Palma u Tuzli. U martu 2022. godine u saradnji s klubom Trezor pokreće vlastiti DJ event koncept pod nazivom Legato kroz koji ima priliku ugostiti regionalna priznata imena, kao i lokalne talente u cilju promocije techno kulture. Osim nastupa u bh. klubovima, zabilježila je nekoliko nastupa u Srbiji i Hrvatskoj, te festivalima Exit u Novom Sadu i Garden of Dreams u Sarajevu. Na proljeće 2021. godine se prijavljuje na regionalno DJ takmičenje Let`s Mix It koje se održava u Beogradu, te kao jedina žena prolazi u finale i osvaja peto mjesto od ukupno 180 kandidata. Njeni setovi su energični i prepoznatljivi po hipnotizirajućem zvuku zasnovanom na mračnim melodijama i dinamičnom ritmu.

Zajednički nastup Edib D i Adnoir u klubu Trezor održat će se u petak, 10. februara, s početkom u 23:00h. Karte za event će biti dostupne na vratima kluba po cijeni od 10 KM. Očekujte energičnu muziku sa dosta groovea tokom cijele noći.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Maja Pilav: Hrana je lijek