BarSa: U Sarajevu otvoren novi gastro raj za sladokusce istančanog ukusa

U Sarajevu je nedavno otvoren novi gastro raj za sladokusce istančanog ukusa i posebnih interesovanja, BarSa restoran & picerija. Ova nova oaza različitih okusa, kako u pogledu gastro ponude, tako i u pogledu atmosfere predstavljat će potpuno osvježenje na sarajevskoj restoranskoj sceni.

 

BarSelona (2)

 

Urbano i nekonvencionalno koncipiran prostor ispunjen istinskim boemskim duhom, inspirisan Gaudijem, Dalijem i obogaćen daškom Barselone posjetiteljima će pružiti potpuno nekonvencionalan doživljaj i nadasve jedinstveno iskustvo.

 

Sarajevska dizajnerica Azra Štilić hrabro je u prostor unijela dozu eklektične romantike i glamuroznog nadrealizma, dijametralno suprotne elemente i neočekivane likovne segmente, sve ono što rijetko možemo doživjeti u potrazi za posebnim gastro iskustvom.

 

BarSelona (4)

 

Domaćini su se potrudili sve prisutne iznenaditi i obradovati dijelom sjajnih jela iz ponude BarSa restorana & picerije, baziranih na svježim namirnicama, sjajno pripremljenim pastama, rižotima, svježoj ribi, domaćim pecivima, sjajnim picama.

 

Sve spomenuto, kao i još mnogo toga, moguće je doživjeti i isprobati svakim radnim danom od 9:00h do 23:00h, te nedjeljom od 12:00h do 18:00h, na adresi Zelenih beretki bb.

 

BarSelona (3) BarSelona (7) BarSelona (6) BarSelona (5)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Garden of Dreams predstavio prve headlinere