BarSa: U Sarajevu otvoren novi gastro raj za sladokusce istančanog ukusa

U Sarajevu je nedavno otvoren novi gastro raj za sladokusce istančanog ukusa i posebnih interesovanja, BarSa restoran & picerija. Ova nova oaza različitih okusa, kako u pogledu gastro ponude, tako i u pogledu atmosfere predstavljat će potpuno osvježenje na sarajevskoj restoranskoj sceni.

 

BarSelona (2)

 

Urbano i nekonvencionalno koncipiran prostor ispunjen istinskim boemskim duhom, inspirisan Gaudijem, Dalijem i obogaćen daškom Barselone posjetiteljima će pružiti potpuno nekonvencionalan doživljaj i nadasve jedinstveno iskustvo.

 

Sarajevska dizajnerica Azra Štilić hrabro je u prostor unijela dozu eklektične romantike i glamuroznog nadrealizma, dijametralno suprotne elemente i neočekivane likovne segmente, sve ono što rijetko možemo doživjeti u potrazi za posebnim gastro iskustvom.

 

BarSelona (4)

 

Domaćini su se potrudili sve prisutne iznenaditi i obradovati dijelom sjajnih jela iz ponude BarSa restorana & picerije, baziranih na svježim namirnicama, sjajno pripremljenim pastama, rižotima, svježoj ribi, domaćim pecivima, sjajnim picama.

 

Sve spomenuto, kao i još mnogo toga, moguće je doživjeti i isprobati svakim radnim danom od 9:00h do 23:00h, te nedjeljom od 12:00h do 18:00h, na adresi Zelenih beretki bb.

 

BarSelona (3) BarSelona (7) BarSelona (6) BarSelona (5)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Otvorenje izložbe SALON MLADIH u Collegium artisticumu