Bazerdžan predstavio novu MAZA kolekciju za pse

Za vas koji ste propustili subotnju žurku u Bazerdžanu, concept storeu u srcu Baščaršije, donosimo ekskluzivne fotke i detalje sa ovog eventa. Vjerovatno se već pitate zašto je taj event bio tako poseban i drugačiji. Zato što je to bila prva žurka ovog tipa, ne samo za ljude nego i za pse!

 

bazerdzan_trenutak_ba_5

 

Milica Savić, mlada dizajnerka iz Banja Luke, kroz svoju ljubav prema psima, i u nedostatku zanimljive odjeće koju bi njen pas nosio, odlučila se za izgradnju brenda odjeće za pse, pod nazivom MAZA. U kratkom roku postala je popularna i prepoznatljiva širom regije, a sada je odlučila novu kolekciju predstaviti u Bazerdžanu.

 

Ukoliko niste posjetili ovaj, MAZA i Bazerdžan planiraju još sličnih evenata. Do tada, sve dukserice iz nove kolekcije možete da pogledate u Bazerdžanu, te širi asortiman na Instagram profilu brenda MAZA.

 

bazerdzan_trenutak_ba_7 bazerdzan_trenutak_ba_14 bazerdzan_trenutak_ba_22 bazerdzan_trenutak_ba_25 bazerdzan_trenutak_ba_36 bazerdzan_trenutak_ba_41 bazerdzan_trenutak_ba_43 bazerdzan_trenutak_ba_44 bazerdzan_trenutak_ba_57 bazerdzan_trenutak_ba_63 bazerdzan_trenutak_ba_70

 

fotografije_Radoš Jovanović //www.trenutak.ba

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Povorka ponosa je za sve nas!