Bazerdžan predstavio novu MAZA kolekciju za pse

Za vas koji ste propustili subotnju žurku u Bazerdžanu, concept storeu u srcu Baščaršije, donosimo ekskluzivne fotke i detalje sa ovog eventa. Vjerovatno se već pitate zašto je taj event bio tako poseban i drugačiji. Zato što je to bila prva žurka ovog tipa, ne samo za ljude nego i za pse!

 

bazerdzan_trenutak_ba_5

 

Milica Savić, mlada dizajnerka iz Banja Luke, kroz svoju ljubav prema psima, i u nedostatku zanimljive odjeće koju bi njen pas nosio, odlučila se za izgradnju brenda odjeće za pse, pod nazivom MAZA. U kratkom roku postala je popularna i prepoznatljiva širom regije, a sada je odlučila novu kolekciju predstaviti u Bazerdžanu.

 

Ukoliko niste posjetili ovaj, MAZA i Bazerdžan planiraju još sličnih evenata. Do tada, sve dukserice iz nove kolekcije možete da pogledate u Bazerdžanu, te širi asortiman na Instagram profilu brenda MAZA.

 

bazerdzan_trenutak_ba_7 bazerdzan_trenutak_ba_14 bazerdzan_trenutak_ba_22 bazerdzan_trenutak_ba_25 bazerdzan_trenutak_ba_36 bazerdzan_trenutak_ba_41 bazerdzan_trenutak_ba_43 bazerdzan_trenutak_ba_44 bazerdzan_trenutak_ba_57 bazerdzan_trenutak_ba_63 bazerdzan_trenutak_ba_70

 

fotografije_Radoš Jovanović //www.trenutak.ba

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Amina Šljivo – Bećić / Beecreative: Freelancing u BiH doživljava veliku ekspanziju