Bellona otvorila najveći konceptualni salon u Hercegovini

U veoma izazovnoj godini za cjelokupno svjetsko tržište i sve industrije, kompanija Bellona BiH odlučila je da u povodu svojih 10 godina postojanja u našoj zemlji, otvori nove konceptualne salone, te uradi komplatan redizajn svojih postojećih salona širom BiH. Naime svi saloni, bit će uređeni po najsavremenijim i najmodernijim standardima, a sve kako bi kupac uživao tokom kupovine namještaja i prateće opreme. Kao jako bitno tržište – Hercegovina je bila prva na redu. Na adresi Bišće Polje bb u okviru tržnog centra Plaza, kompanija Bellona otvorila je najveći konceptualni salon namještaja u ovom dijelu BiH. Salon se nalazi na nevjerovatnih 2.000 kvadratnih metara i na dva nivoa.

 

 

– U periodu našeg djelovanja u BiH postali smo jedan od lidera na domaćem i regionalnom tržištu u segmentu namještaja, najveći distributer Belloninih artikala u ovom dijelu Evrope, te smo uvršteni na listu od 15 najvećih Belloninih distributera u svijetu. Trenutna situacija vezana za pandemiju utjecala je na naš način rada i djelovanja, te smo zahvaljujući pravovremenoj prilagodbi uspjeli izvući najbolje i postali kompaktniji, razvili smo efikasnije načine rada i funkcionisnja. Isto tako uspjeli smo u Sarajevu otvoriti Outlet centar, te u Zenici pokrenuti proizvodnju artikala sa smart rješenjima namijenjenih bh. tržištu i upravo danas  otvaramo drugi najveći koncept salon u BiH.  Kada je riječ o njemu prostire se na skoro 2000 m2, sa dodatnim odgovarajućim skladištnim i logističkim kapacitetima, te će predstavljati Bellonin regionalni centar za cijelu Hercegovinu. Bellona Mostar je uređena po našim posljednjim standardima te je sa sigurnošću jedan od najbolje uređenih salona namještaja u BiH ali i regiji, izjavio je Emir Starčević, brend menadžer Bellone u BiH.

 

Kada je riječ o prvom Bellona salonu u Hercegovini na mostarskom Bišćem Polju, kupci i posjetitelji, imat će mogućnost da pored odlične ponude sjedećih garnitura, spavaćih i dječijih soba, madraca, trpezarija, tepiha, tekstila, te kancelarijskog namještaja, odaberu i najidealnije konceptualne kombinacije namještaja za svaku prostoriju u kući.

– Ponuda Bellone je veoma šarolika, a njena prednost kao brenda i proizvođača jeste u tome da namještaj iz svakog segmenta sama proizvodi, dnevni proizvodni kapaciteti fabrika su impresivni, a bitno za spomenuti je da posjeduju trenutno najveću fabriku tepiha u Europi. S tim u vezi stvoreni su uslovi za najbolju ponudu, raznovrsne stilove, te artikle svih cjenovnih kategorija, rekao je Starčević, te dodao: Pozivamo sve kupce iz Hercegovine, ali i Dalmacije da nas posjete, te pronađu najljepši namještaj koji će vaš prostor u kojem živite oplemeniti i dati mu jednu posve drugačiju notu i toplinu.

Na dan otvaranja, ali i tokom novogodišnjih praznika, svi posjetitelji imat će priliku da uživaju u posebnim pogodnostima koje je novi susjed Bellona za njih pripremila. Pored pogodnosti tu su i specijalne akcije i fenomenalni nagradni natječaj, gdje će svi kupci koji ostvare kupovinu veću od 500 KM, imati priliku da osvoje veoma korisne nagrade.

Nakon Mostara Bellona će uskoro predstaviti svoje redizajnirane konceptualne salone širom BiH, o čemu će svi kupci, koji traže najkvalitetniji, najraznovrsniji i najveći izbor namještaja, biti pravovremeno obaviješteni putem medija i oficijelnih društvenih mreža kompanije Bellona u BiH.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Michael Clark – Kosmički plesač: Izložba koju bismo voljeli vidjeti