Bili smo na snimanju emisije NEDJELJA U ZEMLJI ČUDA

U ovom superkalifradžilističnom izdanju emisije Nedjelja u zemlji čuda televizije TV1, Hatidža Nuhić i Aldin Tucić ugostili su Jasminka Halilovića, Damira Imamovića, Nihada i Seada Kreševljakovića i Lazara Dragojevića. Posjetili smo ih tokom snimanja i malo se družili s njima, te saznali kako sve izgleda iza kulisa.

 

nedjeljom u zemlji cuda (1)

 

Proslavili su drugi rođendan Muzeja ratnog djetinjstva sa Jasminkom Halilovićem, koji im je otkrio koja su to tri pitanja koja ga novinari uvijek pitaju. Iako ne voli sam sebe slušati kako pjeva Damir Imamović, Hatidža i Aldin prepustili su se Lijepoj Zejni, te nastavili “filozofirati” ozbiljno o sevdahu.

 

O “blizanstvu” pričala su braća Kreševljaković, Sead i Nihad. Otkrili su i ko je viši, ko deblji i da li se osjeti petnaestominutna razlika u dolasku na ovaj svijet.

 

nedjeljom u zemlji cuda (12)

 

A, direktno sa aerodroma, sa premijere svog prvog igranog filma Take me somewhere nice došao je multitalentovani glumac Lazar Dragojević. Zašto se Aldin nije osjećao ugodno tokom ovog razgovora saznajte u nedjelju u 17:15 ili ako baš morate u srijedu u 20:15, a do tada pogledajte nekoliko fotografija koje smo snimili tokom snimanja ove emisije.

 

nedjeljom u zemlji cuda (5) nedjeljom u zemlji cuda (3) nedjeljom u zemlji cuda (4) nedjeljom u zemlji cuda (5)nedjeljom u zemlji cuda (7) nedjeljom u zemlji cuda (9) nedjeljom u zemlji cuda (10) nedjeljom u zemlji cuda (11)nedjeljom u zemlji cuda (13)nedjeljom u zemlji cuda (8) nedjeljom u zemlji cuda (14) nedjeljom u zemlji cuda (15) nedjeljom u zemlji cuda (16) nedjeljom u zemlji cuda (17) nedjeljom u zemlji cuda (18) nedjeljom u zemlji cuda (19) nedjeljom u zemlji cuda (20) nedjeljom u zemlji cuda (21) nedjeljom u zemlji cuda (22) nedjeljom u zemlji cuda (23) nedjeljom u zemlji cuda (24) nedjeljom u zemlji cuda (27)

 

foto_FBL

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.