Catrinel Marlon u kreacijama Belme Tvico u Cannesu

Naša renomirana dizajnerica Belma Tvico uživala je u festivalskim danima u Cannesu koristeći vrijeme za promociju brenda, a filmske djelatnice nosile su njene kreacije učestvujući u brojnim aktivnostima Festivala.

 

belma, angelique and catrinel

 

Naglašene simpatije prema Belminim modelima ove godine iskazala je Catrinel Marlon, glumica, model i umjetnica talijansko-rumunskog porijekla koju su zbog ljepote i multitalenta u kampanjama angažirali: Giorgio Armani, Lise Charmel, Chopard. Lancaster, La Mer.

 

catrinelchopad shooting

 

Ljepotica koja se izražava modom, glumom i slikom ovih dana je nosila Belmine bomber jakne, a ispred press walla Choparda, oficijelnog pokrovitelja ovogodišnjeg Festivala, pozirala je u satenskoj toaleti s potpisom naše bh. dizajnerice. Na Festivalu u takmičarskoj konkurenciji je Catrinelin film The Whistlers pod režiserskom palicom Corineliu Porumboiu. Catrinel je i ambasadorica Fondacije Andrea Bocceli koju prati više 700.000 pratioca na Instagramu.

Belmin model odabrala je i jedna od dominantnih žena u filmskoj produkciji, direktorica mk2 Films Juliet Scharmeck, a u casual kombinaciji na jednom od evenata pojavila se marokanska glumica Loubna Abidar poznata po filmu Much Loved. 

 

amfar catrinel

 

fashion designer

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
PLUSMINUS FASHION predstavio novu kolekciju pod nazivom BLUE PERIOD