Catrinel Marlon u kreacijama Belme Tvico u Cannesu

Naša renomirana dizajnerica Belma Tvico uživala je u festivalskim danima u Cannesu koristeći vrijeme za promociju brenda, a filmske djelatnice nosile su njene kreacije učestvujući u brojnim aktivnostima Festivala.

 

belma, angelique and catrinel

 

Naglašene simpatije prema Belminim modelima ove godine iskazala je Catrinel Marlon, glumica, model i umjetnica talijansko-rumunskog porijekla koju su zbog ljepote i multitalenta u kampanjama angažirali: Giorgio Armani, Lise Charmel, Chopard. Lancaster, La Mer.

 

catrinelchopad shooting

 

Ljepotica koja se izražava modom, glumom i slikom ovih dana je nosila Belmine bomber jakne, a ispred press walla Choparda, oficijelnog pokrovitelja ovogodišnjeg Festivala, pozirala je u satenskoj toaleti s potpisom naše bh. dizajnerice. Na Festivalu u takmičarskoj konkurenciji je Catrinelin film The Whistlers pod režiserskom palicom Corineliu Porumboiu. Catrinel je i ambasadorica Fondacije Andrea Bocceli koju prati više 700.000 pratioca na Instagramu.

Belmin model odabrala je i jedna od dominantnih žena u filmskoj produkciji, direktorica mk2 Films Juliet Scharmeck, a u casual kombinaciji na jednom od evenata pojavila se marokanska glumica Loubna Abidar poznata po filmu Much Loved. 

 

amfar catrinel

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
CONFESSION editorijal: Foto priča koja ruši predrasude