Chain Reaction w. Worda, Syndrome, Lina @ Club Trezor

Datum objave
30/09/2022

Za prvi vikend u oktobru, 1. 10. sa početkom u 23h u klubu Trezor ekipa Chain Reaction zakazuje treći domino u lančanoj reakciji sa domaćim snagama. Nastupit će mlada nadolazeća DJane na domaćoj sceni, Lina iz Maglaja sa adresom u Sarajevu uz prvi nastup Syndroma iz Lukavca u sarajevskom Trezoru, dok line-up nosi domaćin Worda.

Lina je istinska entuzijastkinja i zaljubljenica u tehno zvuk koju sluša još od srednjoškolskih dana. Ples i muzika su njen izražaj, pa se zato i odlučila za DJ-ing. Prvi put je nastupala ovo ljeto u Trezoru, te je od tada imala nekoliko nastupa također u klubu Trezor, i to sa domaćim imenima poput Nadja Si, Maheer, AKSA, Adnoir, Sodoma. Uzori su joj DJane Rebekah i Insolate. Voli hipnotične melodije u kombinaciji sa ritmičnim i gromoglasnim zvukovima bubnjeva.

Syndrome je dugogodišnji rejver iz Lukavca koji iza sebe ima sigurno trocifren broj partya, te je i organizator nekoliko evenata u Lukavcu i Živinicama, a za dekovima vozi hipnotične melodije deep progresiva i nakon nekoliko nastupa u sarajevskom Silver & Smoke, stiže sa mnogo svježe muzike na svoj prvi nastup u klubu Trezor.

Domaćin Worda je u punom zamahu, te je upisao nastupe od Silver & Smoke i Trezora u maju preko nastupa na Exit Festivalu  u Novom Sadu, te  Analog Divisiona u Slavonskom Brodu do restart lančane rekacije u Palmi i Evolution Festivala u Tuzli pa dalje  lančane reakcije u Trezoru u augustu do septembarskog zatvaranja ljetne sezone na Delta Sound Ind. eventu na Ušču Neretve, Komin Hrvatska.

upad je 7 KM do ponoći, 10 KM poslje ponoći uz piće dobrodošlice

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Izgovori najdužu riječ u njemačkom jeziku i doniraj kurs