Chanel Rouge Allure Ink: Dugotrajni tekući ruž sa snažnim vizuelnim efektom

U sklopu svoje nadolazeće jesenske make-up kolekcije Chanel je pripremio sasvim novi i neodoljivi proizvod – Rouge Allure Ink. Riječ je o prvoj tinti za usne sa Chanelovim potpisom. To je dugotrajni tekući ruž, prekrasnih nijansi i posebnih pigmenata, koji je ujedno snažnog vizualnog efekta, ali i lagane teksture.

 

rouge-allure-ink-1

 

 

Ekstremno lagane teksture i nevjerovatno intezivnih boja za ultra-blistavi make-up rezultat. Jedinstvena formula sastavljena od polimera, voska i biljnih ulja čini teksturu ruževa tečnom i kremastom, adaptirajući se savršeno vašem obliku usana. U kolekciji se nalazi 8 nijansi tečnih ruževa, 2 nijanse Rouge Allure i Rouge Double Intensité proizvoda, jedna nijansa Rouge Allure Velvet ruževa kao i lak za nokte u nijansi Gris Obscur.

 

rouge-allure-ink-4

 

Moderni beauty novitet potpisuje Chanelova kreativna make-up direktorica Lucia Pica, kojoj je nadolazeća jesenska kolekcija prva samostalna kolekcija šminke za ovu slavnu kuću. Tekući ruž Chanel Rouge Allure Ink u dodiru s usnama pretvara se u baršunastu mat teksturu, a tinta daje snažne pigmente koji dugo traju i vizualno su dojmljivi. Ruž se lako nanosi, poput sjajila, precizno obuhvaća linije usana te zahvaljujući njegujućim sastojcima ostavlja usne hidratiranima i mekima.

 

rouge-allure-ink-6 rouge-allure-ink-7 rouge-allure-ink-8

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
10 savjeta za sunčanje