Chanel Rouge Allure Ink: Dugotrajni tekući ruž sa snažnim vizuelnim efektom

U sklopu svoje nadolazeće jesenske make-up kolekcije Chanel je pripremio sasvim novi i neodoljivi proizvod – Rouge Allure Ink. Riječ je o prvoj tinti za usne sa Chanelovim potpisom. To je dugotrajni tekući ruž, prekrasnih nijansi i posebnih pigmenata, koji je ujedno snažnog vizualnog efekta, ali i lagane teksture.

 

rouge-allure-ink-1

 

 

Ekstremno lagane teksture i nevjerovatno intezivnih boja za ultra-blistavi make-up rezultat. Jedinstvena formula sastavljena od polimera, voska i biljnih ulja čini teksturu ruževa tečnom i kremastom, adaptirajući se savršeno vašem obliku usana. U kolekciji se nalazi 8 nijansi tečnih ruževa, 2 nijanse Rouge Allure i Rouge Double Intensité proizvoda, jedna nijansa Rouge Allure Velvet ruževa kao i lak za nokte u nijansi Gris Obscur.

 

rouge-allure-ink-4

 

Moderni beauty novitet potpisuje Chanelova kreativna make-up direktorica Lucia Pica, kojoj je nadolazeća jesenska kolekcija prva samostalna kolekcija šminke za ovu slavnu kuću. Tekući ruž Chanel Rouge Allure Ink u dodiru s usnama pretvara se u baršunastu mat teksturu, a tinta daje snažne pigmente koji dugo traju i vizualno su dojmljivi. Ruž se lako nanosi, poput sjajila, precizno obuhvaća linije usana te zahvaljujući njegujućim sastojcima ostavlja usne hidratiranima i mekima.

 

rouge-allure-ink-6 rouge-allure-ink-7 rouge-allure-ink-8

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
JOY by Dior Eau de Parfum Intense: Eksplozija radosti koja za sobom ostavlja mirisni trag duginih boja