CHANEL Travel Diary: Boje Kalifornije na vašem licu

Kako bi pronašla inspiraciju za novu jesen/zima make-up kolekciju, Lucia Pica, Chanelova globalna kreativna make-up i color dizajnerica, krenula je na putovanje u Kaliforniju. Njena ideja je zapanjujuće jednostavna – željela je ponovo osjetiti svjetlo i boje vanjskog svijeta, stvarajući polaznu tačku za kreativni proces. Originalni foto vizuali nastali su na njenom proputovanju kroz Kaliforniju, a vješto oko talentovane beauty dizajnerke maestralno je zabilježilo živopisne i mistične prizore svitanja, zalazaka sunca i svjetlucavih večeri u čuvenom Gradu anđela, koji će se kasnije savršeno uskladiti sa toplim zemljanim tonovima make up kolekcije.

 

Željela sam kreirati vlastiti mood board i biti inspirirana onim što se trenutno dešava, rekla je Lucia Pica.

 

CHANEL Travel Diary (9)

Kamerom je zabilježila kalifornijske momente kako bi pronašla nove nijanse boja i vizualnih tekstura koje bi mogla uvrstiti u novu make-up kolekciju.

 

Uz kremaste sjenke za oči, eylaner, ruževe i sjajeve za usne, olovke za obrve i lakove za nokte, senzacionalno Travel Diary pakovanje donosi nam i jedinstvenu 3 u 1 beauty paletu, sačinjenu od korektora, rumenila i highlightera.

 

CHANEL Travel Diary (2) CHANEL Travel Diary (3) CHANEL Travel Diary (4) CHANEL Travel Diary (5) CHANEL Travel Diary (6) CHANEL Travel Diary (7)

foto_Chanel

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
GLORIA tim djeluje iz srca: Otkrijte kako su napravili humanitarnu kampanju ‘Voli kožu u kojoj si ti’