CHANEL Travel Diary: Boje Kalifornije na vašem licu

Kako bi pronašla inspiraciju za novu jesen/zima make-up kolekciju, Lucia Pica, Chanelova globalna kreativna make-up i color dizajnerica, krenula je na putovanje u Kaliforniju. Njena ideja je zapanjujuće jednostavna – željela je ponovo osjetiti svjetlo i boje vanjskog svijeta, stvarajući polaznu tačku za kreativni proces. Originalni foto vizuali nastali su na njenom proputovanju kroz Kaliforniju, a vješto oko talentovane beauty dizajnerke maestralno je zabilježilo živopisne i mistične prizore svitanja, zalazaka sunca i svjetlucavih večeri u čuvenom Gradu anđela, koji će se kasnije savršeno uskladiti sa toplim zemljanim tonovima make up kolekcije.

 

Željela sam kreirati vlastiti mood board i biti inspirirana onim što se trenutno dešava, rekla je Lucia Pica.

 

CHANEL Travel Diary (9)

Kamerom je zabilježila kalifornijske momente kako bi pronašla nove nijanse boja i vizualnih tekstura koje bi mogla uvrstiti u novu make-up kolekciju.

 

Uz kremaste sjenke za oči, eylaner, ruževe i sjajeve za usne, olovke za obrve i lakove za nokte, senzacionalno Travel Diary pakovanje donosi nam i jedinstvenu 3 u 1 beauty paletu, sačinjenu od korektora, rumenila i highlightera.

 

CHANEL Travel Diary (2) CHANEL Travel Diary (3) CHANEL Travel Diary (4) CHANEL Travel Diary (5) CHANEL Travel Diary (6) CHANEL Travel Diary (7)

foto_Chanel

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Nova Givenchy Irrésistible toaletna voda vas poziva na igru