Chrono, liposukcijska, fuck i shit dijeta

Veoma često me pitaju, moji vježbači, poznanici, ljudi koji prate moje savjete, šta mislim o različitim vrstama dijeta, a u zadnje vrijeme se najviše spominju chrono, liposukcija i fuck dijeta, da dobro ste pročitali, pa evo šta ja mislim o njima.

 

Chrono-nutrition-Diet

 

Chrono dijeta kaže da možete jesti voće samo oko 17h, doručak je najbitniji, proteini i ugljikohidrati ne idu zajedno, osim ujutro. Ne smiješ preskočiti obrok, kaže dokazano je da suviše unosa mesa u ishrani smanjuje stomak i kukove, a povećava obim ramena i grudnog koša, eto i brzi hod je najbolji oblik fizičke aktivnosti.

 

Ako mi kažete da samo voće može u 17h nemamo šta pričati, osim toga doručak ne jedem već 2 godine i nisam nikada manje masnih naslaga imao i bolje se osjećao. Da je istina to za meso, glumio bih u narednom nastavku Herkulesa, brzi hod je dobar, ali ako kasniš, pa da stigneš na trening.

 

Upute chrono ishrane su pune dobrih savjeta i isprepletene sa nekim manje dobrim savjetima, te ponekim ne baš realističnim.

 

 free-online-diet-plan

 

Liposukcijska dijeta kaže ne treba vam hrana, imate suplemente da je zamijenite, princip preuzet od ketogenske ishrane, odnosno nula ugljikohidrata, samo proteini i masti, neinvazivna liposukcija, dodatak omega 3, multivitamina, probiotika i čajeva (koje zovu čajevi za mršanje), NE SMIJETE VJEŽBATI.

 

Ako hoćete brze rezultate, dajte novac na suplemente, a uštedite na hrani i imat ćete brze rezultate i brz pad imuniteta i generalno zdravlja. Nula ughljikohidrata možete izvesti i sa običnom hranom, neinvazivna liposukcija – super invazivno uništavanje zdravlja. Suplemente pijete da bi malo umanjili nedostatke nutrijenata u ishrani, nepostojeću stolicu pokrećete čajevima (koji će sami dovesti do gubitka određene količine kg), probiotike pijete da ne uništite stomak. I nema potrebe za vježbanjem, ako budete po kući malo intenzivnije radili, šanse su da će vas hitna pokupiti vrlo brzo.

 

Ako želite brze rezultate i ne interesuje vas sitnica kao što je zdravlje, onda je ovo pravi način za vas i naravno da napomenem da masivno smanjenje kalorija usporava metabolizam i velike su šanse da ćete gledati nastavak filma Povratak kilograma – dovodimo pojačanje.

diet1

FUCK dijetu (ne zezam se, postoji) čitam neki dan na internetu izmislila neka cura, kaže uzela sve najbolje iz svih popularnih dijeta i sastavila i nazvala to FUCK dijeta.

 

Djevojko, to se zove normalna ishrana!

 

 

 

Shit dijeta (ovo sam ja izmislio sad) je svaka dijeta koja žrtvuje zdravlje u korist brzih rezultata. Ista glupost kao programi brzog bogaćenja koji mogu raditi kratkog daha dok vas skontaju i pod uslovom za zeznete što veći broj ljudi.

 

 

 

Zaključak

 

Isto tako i ove dijete mogu proraditi i napraviti puno rezultata i kratkog su daha, jer su neodržive da se hranite tako cijeli život i ostvareni rezultati su pod uvjetom da uništite što više svoje zdravlje i tijelo. Sve dijete imaju određen nivo uspjeha i bilo koje do sada izmišljene dijete imaju jednu stvar zajedničku zašto prave rezultat, a to je ZNAČAJNO SMANJENJE KALORIJA. Sve ostalo su varijacije priče da bi bile jedinstvene i najnovije i najmodernije i najprimamljivije i najefikasnije i redovno se pojavljuju da u svakom trenutku imate po nekoliko da birate, da se ne bi desilo da ih sve probate, pa ne dao bog skontate da ne funkcioniraju kako treba.

 

 

piše_Džemal Gekić / profesionalni fitness trener

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
U Japanu možete iznajmiti porodicu