Chrono, liposukcijska, fuck i shit dijeta

Veoma često me pitaju, moji vježbači, poznanici, ljudi koji prate moje savjete, šta mislim o različitim vrstama dijeta, a u zadnje vrijeme se najviše spominju chrono, liposukcija i fuck dijeta, da dobro ste pročitali, pa evo šta ja mislim o njima.

 

Chrono-nutrition-Diet

 

Chrono dijeta kaže da možete jesti voće samo oko 17h, doručak je najbitniji, proteini i ugljikohidrati ne idu zajedno, osim ujutro. Ne smiješ preskočiti obrok, kaže dokazano je da suviše unosa mesa u ishrani smanjuje stomak i kukove, a povećava obim ramena i grudnog koša, eto i brzi hod je najbolji oblik fizičke aktivnosti.

 

Ako mi kažete da samo voće može u 17h nemamo šta pričati, osim toga doručak ne jedem već 2 godine i nisam nikada manje masnih naslaga imao i bolje se osjećao. Da je istina to za meso, glumio bih u narednom nastavku Herkulesa, brzi hod je dobar, ali ako kasniš, pa da stigneš na trening.

 

Upute chrono ishrane su pune dobrih savjeta i isprepletene sa nekim manje dobrim savjetima, te ponekim ne baš realističnim.

 

 free-online-diet-plan

 

Liposukcijska dijeta kaže ne treba vam hrana, imate suplemente da je zamijenite, princip preuzet od ketogenske ishrane, odnosno nula ugljikohidrata, samo proteini i masti, neinvazivna liposukcija, dodatak omega 3, multivitamina, probiotika i čajeva (koje zovu čajevi za mršanje), NE SMIJETE VJEŽBATI.

 

Ako hoćete brze rezultate, dajte novac na suplemente, a uštedite na hrani i imat ćete brze rezultate i brz pad imuniteta i generalno zdravlja. Nula ughljikohidrata možete izvesti i sa običnom hranom, neinvazivna liposukcija – super invazivno uništavanje zdravlja. Suplemente pijete da bi malo umanjili nedostatke nutrijenata u ishrani, nepostojeću stolicu pokrećete čajevima (koji će sami dovesti do gubitka određene količine kg), probiotike pijete da ne uništite stomak. I nema potrebe za vježbanjem, ako budete po kući malo intenzivnije radili, šanse su da će vas hitna pokupiti vrlo brzo.

 

Ako želite brze rezultate i ne interesuje vas sitnica kao što je zdravlje, onda je ovo pravi način za vas i naravno da napomenem da masivno smanjenje kalorija usporava metabolizam i velike su šanse da ćete gledati nastavak filma Povratak kilograma – dovodimo pojačanje.

diet1

FUCK dijetu (ne zezam se, postoji) čitam neki dan na internetu izmislila neka cura, kaže uzela sve najbolje iz svih popularnih dijeta i sastavila i nazvala to FUCK dijeta.

 

Djevojko, to se zove normalna ishrana!

 

 

 

Shit dijeta (ovo sam ja izmislio sad) je svaka dijeta koja žrtvuje zdravlje u korist brzih rezultata. Ista glupost kao programi brzog bogaćenja koji mogu raditi kratkog daha dok vas skontaju i pod uslovom za zeznete što veći broj ljudi.

 

 

 

Zaključak

 

Isto tako i ove dijete mogu proraditi i napraviti puno rezultata i kratkog su daha, jer su neodržive da se hranite tako cijeli život i ostvareni rezultati su pod uvjetom da uništite što više svoje zdravlje i tijelo. Sve dijete imaju određen nivo uspjeha i bilo koje do sada izmišljene dijete imaju jednu stvar zajedničku zašto prave rezultat, a to je ZNAČAJNO SMANJENJE KALORIJA. Sve ostalo su varijacije priče da bi bile jedinstvene i najnovije i najmodernije i najprimamljivije i najefikasnije i redovno se pojavljuju da u svakom trenutku imate po nekoliko da birate, da se ne bi desilo da ih sve probate, pa ne dao bog skontate da ne funkcioniraju kako treba.

 

 

piše_Džemal Gekić / profesionalni fitness trener

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Pogledajte golišave ragbi igrače kako izvode tradicionalni HAKA ples na pljusku