CINESTAR CINEMAS otvara moderno kino u Prijedoru

Release Date
23/09/2021

Prijedor će, nakon Mostara, Bihaća, Tuzle, Banja Luke, Zenice i Sarajeva biti nova zvjezdica na mapi CineStar Cinemas, najmodernijeg i najvećeg kino lanca u državi i regiji.

CineStar Prijedor će u četvrtak 30. septembra u 16 sati otvoriti svoja vrata za sve ljubitelje filma u tržnom centra Patrija te tako postati novo omiljeno okupljalište za stanovnike Prijedora i okolice svih generacija. Prijedor će od 30. septembra biti bogatiji za 3 moderno opremljene kino dvorane s 222 udobnih CineStar sjedišta, uključujući VIP i LOVE BOX sjedišta koja boravak u kinu čine privatnijim i opuštenijim. Dvorane su opremljene Barco projektorima koje karakteriše visoka kvaliteta slike zadivljujuće svjetline, živih boja i visokog kontrasta. U dvije dvorane su ugrađeni novi RealD 3D sistemi koji će podići kvalitetu 3D prikaza slike te će posjetioci imati osjećaj kao da su u središtu radnje filma. U sve tri dvorane se ugradjuju digitalna Crown pojačala zvuka te JBL zvučnici nove generacije čime ce kvaliteta zvuka biti savršena te će se osjetiti jednako u svakom sjedištu dvorane bez obzira na poziciju.

U kino repertoaru CineStar Cinemas, kojeg je Međunarodno udruženje kinematografa (UNIC) proglasilo najboljim kinoprikazivačem u Evropi u 2019. godini, od prvog dana možete pogledati najveće filmske hitove, a posjetioci kina mogu i uštediti ako koriste “Loyalty program” za skupljanje bodova i kupovinu ulaznica putem interneta, Moja CineSrijeda – najpovoljniji dan u sedmici, ali i uživati u Matinejama ili Family paketima. A za one najmlađe već od prvog dana, biti će ponuđena akcija Super crtići po promo cijeni od 3KM.

Više informacija kao i on line kupovina ulaznica za CineStar Prijedor biti će dostupna od 28. septembra na CineStar web stranici CineStarCinemas

CineStar kino čarolija gledanja filmova na velikom platnu odvija se uz poštivanje svih propisanih mjera sigurnosti za kinoprikazivačku djelatnost.

CineStar Cinemas je najveći kino lanac u Bosni i Hercegovini i regiji te će sa novim u Prijedoru brojiti 161 dvoranu i preko 24.700 sjedišta, a multipleks u Prijedoru je 26. po redu na teritoriju Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije. Prijedor je ujedno sedmi grad u BiH u kojem CineStar posluje. Podsjetimo, prvi multipleks u Bosni i Hercegovini, CineStar Mostar, otvoren je 2012. godine, uslijedilo je otvorenje i druga dva multipleksa: CineStar Bihać 2014., te CineStar Tuzla 2016. CineStar 4DX Delta Planet u Banjaluci svoja vrata otvara 2019., a CineStar porodici posljednji su se pridružili Zenica, krajem 2019. i Sarajevo 4DX Bingo City center polovinom 2020.

Vidimo se u CineStaru Prijedor u tržnom centru Patrija od 30. septembra!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.