ck all: Odraz ličnosti

Prije dvije decenije, ck one debitirao je inovativnim unisex konceptom koji je obilježio devedesete. Prateći jedinstvenu kampanju snimljenu lećama Steven Meisela u kojoj glavnu ulogu imaju kultne i androgene ličnosti poput Kate Moss i Jenny Shimizu, čisti minimalizam i estetika pozvala je mlade ljude širom svijeta da kreiraju jedinstvenu sliku individualizma.

 

Sada otvaramo novo poglavlje u ck one eri. ck all je interpretacija novog kulturološkog vala koju donosi nova generacija. Generacija koja odbija društvene pretpostavke, granice i obilježja. Novi parfem predstavlja bijelo platno koje oslikava moderni pokret, gdje se brišu granice i sve etikete bacaju u stranu. Bitna je individua i njena uključenost.

 

CK-CK ALL pack

 

Snažan, jedinstven i izražajan. Pozivnica koja prkosi komforu i ograničenjima, ck all je kreiran za sve i svakoga, bez društvenih konvencija. Privlačan i čist miris slavi pojedinca čija je glavna odlika samoizražavanje i pobuna.

 

ck all kreirali su kultni perfumeri Alberto Morillas i Harry Fremont čiji potpis je stajao iza parfema ck one iz 1994.godine. ck all je potpuno novi miris, čistog karaktera: kompleksniji, jasniji, drvenastiji. Nova vizija današnje mladosti i moderna interpretacija svježine.

 

Ostavljajući prepoznatljiv potpis originala – note citrusa i zelenog čaja, parfumeri Harry Fermont i Alberto Morillas pojačali su ck all svježim pečatom koji se izražava kroz note paradisone molekula, ekskluzivne note kompanije Firmenich i toplog zagrljaja ambroxa i hivernala.

 

Kultni izgled boce, obojen bijelom bojom priča čistu, univerzalnu priču ck all mirisa. Prepoznatljiva i svježa, boca predstavlja modernu ekspresiju klasika. Pakovanje napravljeno od recikliranog papira odraz je istih Calvin Klein dizajnerskih standarda kao i boca.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Weleda Skin Food – jedinstvena kombinacija biljnih ekstrakata