ck all: Odraz ličnosti

Prije dvije decenije, ck one debitirao je inovativnim unisex konceptom koji je obilježio devedesete. Prateći jedinstvenu kampanju snimljenu lećama Steven Meisela u kojoj glavnu ulogu imaju kultne i androgene ličnosti poput Kate Moss i Jenny Shimizu, čisti minimalizam i estetika pozvala je mlade ljude širom svijeta da kreiraju jedinstvenu sliku individualizma.

 

Sada otvaramo novo poglavlje u ck one eri. ck all je interpretacija novog kulturološkog vala koju donosi nova generacija. Generacija koja odbija društvene pretpostavke, granice i obilježja. Novi parfem predstavlja bijelo platno koje oslikava moderni pokret, gdje se brišu granice i sve etikete bacaju u stranu. Bitna je individua i njena uključenost.

 

CK-CK ALL pack

 

Snažan, jedinstven i izražajan. Pozivnica koja prkosi komforu i ograničenjima, ck all je kreiran za sve i svakoga, bez društvenih konvencija. Privlačan i čist miris slavi pojedinca čija je glavna odlika samoizražavanje i pobuna.

 

ck all kreirali su kultni perfumeri Alberto Morillas i Harry Fremont čiji potpis je stajao iza parfema ck one iz 1994.godine. ck all je potpuno novi miris, čistog karaktera: kompleksniji, jasniji, drvenastiji. Nova vizija današnje mladosti i moderna interpretacija svježine.

 

Ostavljajući prepoznatljiv potpis originala – note citrusa i zelenog čaja, parfumeri Harry Fermont i Alberto Morillas pojačali su ck all svježim pečatom koji se izražava kroz note paradisone molekula, ekskluzivne note kompanije Firmenich i toplog zagrljaja ambroxa i hivernala.

 

Kultni izgled boce, obojen bijelom bojom priča čistu, univerzalnu priču ck all mirisa. Prepoznatljiva i svježa, boca predstavlja modernu ekspresiju klasika. Pakovanje napravljeno od recikliranog papira odraz je istih Calvin Klein dizajnerskih standarda kao i boca.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Noćni trening kože za potpunu obnovu