CLARINS predstavio make-up novitete

U prostorijama restorana 4 sobe gospođe Safije u Sarajevu, održana je promocija brenda Clarins N’1, prestižnog skincare brenda u Evropi, kao i lansiranje njihovih novih dostignuća. Novinari su imali priliku čuti priču o posebnosti magičnog Clarinsa, te se upoznati sa revolucionarnim i inovativnim Boosterima.

 

clarins-boosters-6

 

Nakon 10 godina istraživanja, Clarins lansira Booster Energy, Repair i Detox. Koji je za vas?Booster Energy? Da poboljšate tonus kože i oživite prirodnu blistavost. Booster Repair? Za jačanje kože i smjanjivanje crvenila. Booster Detox? Da vratite sjaj i blistavost koži. Clarins pravi novi korak za vašu prirodnu ljepotu kroz nekoliko kapi koje se miješaju sa redovnom rutinom za njegu kože. U zavisnosti od potrebe kože, na dlanu, pomiješajte od 3 do 5 kapi koncentrata sa svojim redovnim kremama za lice ili maskom. Koristite boostere na dnevnoj, sedmičnoj ili mjesečnoj bazi – u bilo koje vrijeme, jer je vašoj koži uvijek potrebno pojačanje.

 

clarins-boosters-7

 

Predstavljena je još jedna poslastica, nova Supra Volume maskara, koja njeguje i daje očaravajući volumen.

 

Revolucionarne tajne ovog brenda nam je otkrila Natali Duhovnik – internacionalna trenerica Clarinsa. Ugodna atmosfera restorana 4 sobe gospođe Safije, intimno okruženje i sama priroda brenda Clarins su bili naša formula za ugodno druženje.

 

clarins-boosters-1 clarins-boosters-3 clarins-boosters-4 clarins-boosters-5 clarins-boosters-9 clarins-boosters-10 clarins-boosters-11 clarins-boosters-12 clarins-boosters-13 clarins-boosters-14

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Avon ne testira proizvode na životinjama ni na jednom tržištu na svijetu