CLARINS predstavio make-up novitete

U prostorijama restorana 4 sobe gospođe Safije u Sarajevu, održana je promocija brenda Clarins N’1, prestižnog skincare brenda u Evropi, kao i lansiranje njihovih novih dostignuća. Novinari su imali priliku čuti priču o posebnosti magičnog Clarinsa, te se upoznati sa revolucionarnim i inovativnim Boosterima.

 

clarins-boosters-6

 

Nakon 10 godina istraživanja, Clarins lansira Booster Energy, Repair i Detox. Koji je za vas?Booster Energy? Da poboljšate tonus kože i oživite prirodnu blistavost. Booster Repair? Za jačanje kože i smjanjivanje crvenila. Booster Detox? Da vratite sjaj i blistavost koži. Clarins pravi novi korak za vašu prirodnu ljepotu kroz nekoliko kapi koje se miješaju sa redovnom rutinom za njegu kože. U zavisnosti od potrebe kože, na dlanu, pomiješajte od 3 do 5 kapi koncentrata sa svojim redovnim kremama za lice ili maskom. Koristite boostere na dnevnoj, sedmičnoj ili mjesečnoj bazi – u bilo koje vrijeme, jer je vašoj koži uvijek potrebno pojačanje.

 

clarins-boosters-7

 

Predstavljena je još jedna poslastica, nova Supra Volume maskara, koja njeguje i daje očaravajući volumen.

 

Revolucionarne tajne ovog brenda nam je otkrila Natali Duhovnik – internacionalna trenerica Clarinsa. Ugodna atmosfera restorana 4 sobe gospođe Safije, intimno okruženje i sama priroda brenda Clarins su bili naša formula za ugodno druženje.

 

clarins-boosters-1 clarins-boosters-3 clarins-boosters-4 clarins-boosters-5 clarins-boosters-9 clarins-boosters-10 clarins-boosters-11 clarins-boosters-12 clarins-boosters-13 clarins-boosters-14

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
BILLAIN: Vrhunski spektakl u Domu mladih u Sarajevu