COLIBRI ART: Nakit inspirisan prirodom i razigranim bojama

Sve je počelo prije 13 godina iz potrebe da svojoj kreativnosti da formu i oblik, Banjalučanka Stanislava Obućina, inače profesorica španskog jezika, kreirala je brend nakita Colibri Art. Radovi su inspirisani prirodom i njenom neponovljivom ljepotom.

 

Iz Nove Kolekcije MEDITACIJA slika br. 1

Ime Colibri Art je dobio po ptici posebne ljepote i snage koja u mitologiji starih naroda ima posebnu simboliku. Svi radovi su isključivo ručno i vrlo pažljivo rađeni. Sama radim svaki komad. Izrađujem uglavnom naušnice, ogrlice, ali i narukvice i prstenje. Naušnice su najpopularnije i žene ih definitivno najviše žele. Nakit je namijenjen prije svega ženama, slobodnog duha i ukusa, kaže nam Stanislava.

 

Thirteen

 

Omiljeni materijal za izradu nakita Stanislavi je polimerna glina u boji, koja je i najzanimljivija za rad, a i prikladna za primjenu raznih tehnika.

 

Nakit se izdvaja po posebnoj igri kontrastnih boja i svjetlosti sa mnogo detalja, koji ne prate simetričnost na motivima, Colibri voli apstrakciju. Boje su u fokusu, najviše volim da se igram kontrastnim bojama kako bih dobila veselu priču koja skreće pažnju na sebe, koja „zove“, koja je privlačna, zbog koje je upadljiv i ima autentičnost, kaže nam Stanislava.

 

 

Osim s bojama, Stanislava se poigrava i s oblicima, što ovaj nakit čini posebno zanimljivim. Kako ističe voli slobodnu formu, nesputanu, bez jasno definisanih pravila. 

 

Ukoliko želite jedan komad Colibri nakita za sebe ili da poklonite nekome potražite ih putem Facebook stranice Colibri Art.

 

Iz Nove Kolekcije Meditacija slika br. 4

 

 

 

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.