Cristiano Ronaldo promovira novu liniju donjeg veša

Slavni fudbaler Cristiano Ronaldo iskoristio je svoje isklesano tijelo kao platno u novoj kampanji nazvanoj Colour Splash za njegovu CR7 kolekciju donjeg veša za proljeće/ljeto 2016. Kao i nakon svake kampanje ne možemo se oteti dojmu da donje rublje koje Ronaldo želi prodati, uvijek padne u drugi plan pored njegovih jasno definiranih mišića.

 

Bilo je stvarno zabavno izaći iz svoje sigurne zone. Vrlo često radim razna fotografisanja, ali je ovo bilo nešto što nikad do sad nisam radio i nisam znao šta da očekujem od ovog snimanja. Na početku sam bio malo nervozan, nije baš da imate svaki dan oko sebe ljude koji bacaju boju na vas, međutim, nakon 5 minuta sam se osjećao kao kod kuće. Do kraja snimanja boja je bila svuda, u mojoj kosi, po cijelom tijelu, međutim, bilo je jako zabavno i zadovoljan sam konačnim rezultatom, izjavio je Ronaldo.

 

CR7-Underwear-SS16 (1) CR7-Underwear-SS16 (2) CR7-Underwear-SS16 (3)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Donna Karan dala ostavku