Cypress Hill, Amelie Lens i Dubioza predvode headlinere Sea Stara 2022.

Datum objave
22/04/2021
fotografija
Cypress Hill by Eitan Miskevich

Mada će 2021., sudeći prema jačini borbe protiv pandemije, biti godina povratka normalnog života, organizatori Sea Stara u dogovoru s izvođačima i partnerima, a sve u cilju osiguravanja maksimalno sigurnog događaja, prebacili su održavanje festivala na 2022. i potvrdili nastupe svih dosad objavljenih headlinera. Hip hop legende Cypress Hill praćeni s Amelie Lens, Dubioza Kolektivom, Meduzom i Umekom te cijelim nizom glazbenika najavljenih još za 2020. nastupit će 27. i 28. maja 2022. u umaškoj laguni Stella Maris.

Novi festivalski termin ponovo će pomaknuti početak turističke sezone na kraj maja i na brojne pozornice, smještene tek nekoliko metara od mora, dovesti fantastična muzička imena koja već neko vrijeme imaju Umag zapisan u svojim kalendarima. Jedan od najvećih hip hop sastava u historiji Cypress Hill, techno superzvijezda Amelie Lens, talijanska hit senzacija Meduza, najveći bend naše regije Dubioza Kolektiv, slovenski elektronski mag Umek i prvo rap ime regije Vojko V predvode tako i dalje prvi veliki festival godine. Njima uz bok nastupe su ponovo potvrdili Kuku$, Buč Kesidi, Farrago, Tijana T, Insolate, Buntai, Marcel, Andrea Ljekaj, Bronski, DJ Gumja i TRIAD, dok se još imena biti potvrđeno u sljedećim mjesecima.

– Nakon više od godine festivalske tišine nadali smo se Sea Starovom povratku u 2021., ali za ponovni susret s Umagom i Istrom morat ćemo pričekati još malo. Srećom, kraj pandemiji je sad jasno vidljiv i to ćemo najbolje osjetiti slaveći život ovog maja na velikoj proslavi 20. godišnjice Exita na Petrovaradinskoj tvrđavi. Izuzetno nam je drago što smo uspjeli re-bookirati sve headlinere za 2022., ali tu novim imenima nije kraj!, izjavila je ekipa EXIT tima.

Sigurnost publike, izvođača i radnog osoblja na samom festivalu i u Umagu, kao i otvorene granice, mogućnost putovanja i izostanak mjera fizičke distance svakako su ključni preduvjeti za organizaciju događaja. No, kako je Sea Star prvi veliki festival sezone, čak i uz  optimizam istaknut od strane Vlade Republike Hrvatske glede procijepljnja stanovništva, ne može se garantirati siguran događaj za kraj maja. Stoga je pomicanje na 2022. izraz odgovornosti svih uključenih u organizaciju.

Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za Sea Star kupljeni dosad na službenim prodajnim mjestima vrijedit će i za izdanje 2022. godine.

U prodaji se već nalaze novi kontingenti ulaznica po cijeni od 259 kn, što je ušteda od 30% od finalne cijene, a kupiti se mogu u sustavu Entrio. U ponudi se nalaze i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kn i to na Seastarfestival.com te u sustavu Entrio. Informacije o ponudi smještaja i prijevoza bit će objavljene naknadno.

Svi kupci ulaznica, smještaja i prijevoza za 2020. i 2021. kojima novi datumi Sea Stara ne odgovaraju moći će ostvariti povrat novca, a pravila i proces refundacije biti će objavljen na službenoj web stranici festivala.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Ovako su izgledali partyji na Ibizi ’80-ih