dance.more.sleep.later u klubu Trezor

Naredni petak, 20. jula, ekipa dance.more.sleep.later će imati svoj premjierni nastup u sarajevskom klubu Trezor. Radi se o klubu koji se nalazi na Marin Dvoru i koji ima kapacitet 500+ clubbera, vrhunsku audio i video tehniku, i sasvim sigurno predstavlja ozbiljan korak naprijed u sarajevskom clubbingu.

 

dance.more.sleep.later ekipa je grupa prijatelja koja za cilj ima udruživanje kvalitetnih DJ-eva, organizaciju događaja, kao i daljnju promociju elektronske muzike u BiH. Djeluju od prošle godine i u njihovoj organizaciji u Sarajevu su nastupila velika imena: Chicola, Petar Dundov, Ray Okpara, Habischman i Dmitry Molosh. U svojim redovima trenutno imaju 3 DJ-a, i upravo njih troje će biti zaduženi za izbor muzike na premijeri u Trezoru.

 

 

 

dance.more.sleep.later DJs su:

 

+ Marina – dolazi iz Sarajeva. Voli i pušta techno i tech house. Do sada je nastupala uglavnom po privatnim eventima, a prvi javni nastup je imala na after eventu poslije nastupa Habischmana, u organizaciji dance.more.sleep.later. Pored toga nastupala je i u sarajevskom klubu Silver & Smoke.

dance.more.sleep.later u klubu Trezor (1)

 

 

+ Marla Felis – još jedna mlada DJica iz Sarajeva. Od rane tinejdžerske dobi uživa u elektronskoj muzici, a 2010. godine se počinje baviti DJ zanatom. Nastupala je u klubovima i na privatnim zabavama. Muziku koju pušta opisuje kao kombinaciju techna, tech housea i electronice. Setovi su joj prožeti groovy basslineovima i nergičnim beatovima.-

dance

 

 

 

+ Edib D – najiskusniji član ekipe sa 15ak godina DJ staža. Nastupao u klubovima i na festivalima u BiH, Srbiji, Njemačkoj, Italiji, a pult i bine je djelio sa brojnim domaćim, regionalnim, ali i poznatim svjetskim imenima, od kojih posebno ističe dva nastupa sa Petrom Dundovom. U 2018. godini izbacio i svoj EP “Columbian Swing” i to za newyorški label Hydrogen Inc. Muziku ne bira po žanrovima, a voli duge i energične setove.

dance.more.sleep.later u klubu Trezor

 

Idući petak pravac Trezor! Ne propustite početak ove nove plesne priče!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Na 69. Berlinaleu prikazan film BOG POSTOJI, ZOVE SE PETRUNIJA naše scenaristice Elme Tataragić