dance.more.sleep.later u klubu Trezor

Naredni petak, 20. jula, ekipa dance.more.sleep.later će imati svoj premjierni nastup u sarajevskom klubu Trezor. Radi se o klubu koji se nalazi na Marin Dvoru i koji ima kapacitet 500+ clubbera, vrhunsku audio i video tehniku, i sasvim sigurno predstavlja ozbiljan korak naprijed u sarajevskom clubbingu.

 

dance.more.sleep.later ekipa je grupa prijatelja koja za cilj ima udruživanje kvalitetnih DJ-eva, organizaciju događaja, kao i daljnju promociju elektronske muzike u BiH. Djeluju od prošle godine i u njihovoj organizaciji u Sarajevu su nastupila velika imena: Chicola, Petar Dundov, Ray Okpara, Habischman i Dmitry Molosh. U svojim redovima trenutno imaju 3 DJ-a, i upravo njih troje će biti zaduženi za izbor muzike na premijeri u Trezoru.

 

 

 

dance.more.sleep.later DJs su:

 

+ Marina – dolazi iz Sarajeva. Voli i pušta techno i tech house. Do sada je nastupala uglavnom po privatnim eventima, a prvi javni nastup je imala na after eventu poslije nastupa Habischmana, u organizaciji dance.more.sleep.later. Pored toga nastupala je i u sarajevskom klubu Silver & Smoke.

dance.more.sleep.later u klubu Trezor (1)

 

 

+ Marla Felis – još jedna mlada DJica iz Sarajeva. Od rane tinejdžerske dobi uživa u elektronskoj muzici, a 2010. godine se počinje baviti DJ zanatom. Nastupala je u klubovima i na privatnim zabavama. Muziku koju pušta opisuje kao kombinaciju techna, tech housea i electronice. Setovi su joj prožeti groovy basslineovima i nergičnim beatovima.-

dance

 

 

 

+ Edib D – najiskusniji član ekipe sa 15ak godina DJ staža. Nastupao u klubovima i na festivalima u BiH, Srbiji, Njemačkoj, Italiji, a pult i bine je djelio sa brojnim domaćim, regionalnim, ali i poznatim svjetskim imenima, od kojih posebno ističe dva nastupa sa Petrom Dundovom. U 2018. godini izbacio i svoj EP “Columbian Swing” i to za newyorški label Hydrogen Inc. Muziku ne bira po žanrovima, a voli duge i energične setove.

dance.more.sleep.later u klubu Trezor

 

Idući petak pravac Trezor! Ne propustite početak ove nove plesne priče!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Fanzin REVIZOR: Revizija društvene realnosti ‘Made in Bihać’