Nandu

Danski producent Nandu stiže na sarajevski Sound Beyond!

Datum objave
11/05/2022

Prvi ovogodišnji Sound Beyond održat će se 20. maja u restoranu Una, u prostoru sarajevskog kampusa. Smotru istraživača zvuka predvodi danski producent Nandu. Šef etikete Out of Options je majstor čvrstih ritmova i melodija koje kombinira u uzbudljive techno pasaže hvaljene od strane globalne publike. Njegov premijerni bh. nastup publika će doživjeti u atrijumu restorana Una koji će biti posebno prilagođen za ovo jedinstveno iskustvo.

Izuzetna nam je čast ugostiti Nandua u Sarajevu. Ovaj grad je prepoznatljiv po odlično organiziranim kulturnim dešavanjima, i drago nam je što imamo priliku danskog producenta predstaviti premijerno publici u Sarajevu, rekli su iz organizacije Sound Beyonda.

Nandu Sarajevo

Publiku će već od 15 sati, kada se otvaraju vrata Une, zagrijati iskusna ekipa bh. producenata, Calkins (Sound Beyond), Outcome (Multinotes) i back2back tandem koji čine Alain i Coem. Jedan od osnovnih ciljeva Sound Beyonda je biti otvorena platforma za promociju nove generacije bh. umjetnika.

Karte za Sound Beyond se mogu nabaviti na dan događaja na ulazu restorana Una, u klubu Silver & Smoke (Zelenih beretki 12) i putem servisa kupikartu.ba.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Brend LOLA.tees proslavio sedmi rođendan