Deset dana do LOTUS JOGA FESTIVALA na Vlašiću

Datum objave
07/09/2021

Deset dana nas dijeli od drugog izdanja Lotus Joga Festa koji će ove godine biti održan od 17. do 19. septembra na planini Vlašić, u sklopu kompleksa SRC Sunce. Znanja tradicionalnih i modernih škola joge, te srodnih disciplina, ove godine će prenositi 14 učiteljica i učitelja koji na Vlašić dolaze iz Sarajeva, Banja Luke i Mostara.

Cilj nam je bio kreirati program koji će pružiti što raznovrsniji uvod u svijet joge, i mislim da smo u tome uspjeli. Kao i prošle godine, moderne i tradicionalne škole joge su zastupljene u jednakoj mjeri, a pored šamanskih performansa, dječijih radionica i meditativnih izleta, dodali smo i časove intuitivnog plesa, naveli su iz organizacije Lotus Joga Festa.

Sve učesnice i učesnici će biti smješteni u Hotelu Sunce Vlašić na bazi punog pansiona, te će im biti omogućen slobodan pristup wellness sadržajima poput sauna i zatvorenog bazena.

Lotus Joga Fest nudi individualne i grupne aranžmane sa popustom od 25 % na grupe od minimalno četiri osobe, a novitet ove godine je i Metta aranžman posvećen svim bračnim partnerima. Metta aranžman uključuje sve sadržaje individualnih aranžmana, uz popust od 100 KM u odnosu na individualnu kupovinu i poklon masaže u wellness centru Hotela Sunce Vlašić.

Baš kao i prošle godine, organizatori Lotus Joga Festa će revnosno paziti da obezbijede dovoljno prostora i ispoštuju sve zdravstvene preporuke. Većina festivalskih časova će se održavati na otvorenom prostoru, što će omogućiti poštivanje distance.

Dodatne informacije o festivalu se nalaze na http://www.lotusjogafest.ba, gdje je moguće i prijaviti se za festival. Zainteresirani mogu dobiti informcije i slanjem e-maila na lotusfest@winter.ba ili pozivom na +38761518640.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Edo Maajka nakon dvije godine ponovo pred sarajevskom publikom