Digital Divas by Avon: Održana treća konferencija namijenjena beauty i fashion blogerskoj zajednici

U predzadnjoj sedmici mjeseca septembra organizovan je, već sada ustaljen, vrlo zanimljiv blogerski susret Digital Divas by Avon. Ovoga puta mjesto druženja bio je Hotel Malak Regency. Kao i predhodnih godina glavni cilj konferencije bio je razmijenjena iskustva, ali i kako bi kroz zanimljiva predavanja i praktične primjere spoznale nove tehnike rada i korisne informacije.

 

Posebna gošća na našoj ovogodišnjoj konferenciji bila je inspirativna Branislava Antović. Brana nam je ispričala kako je od hobija i razonode došla do tima, firme i zarade. Sanela Tunović Bećirović, direktorica Rent A PR Consulting agencije prenijela je svoje iskustvo i znanje kada je riječ o Komunikaciji sadržaja.

 

Avon-11

 

Prisutnima se obratila i Andrea Tomašević Kolenda ili kako je većina instagram svijeta zna kao Enina mama. Andrea nam je ispričala šta se dešava Kada blog zasmeta poslodavcu. O trendovima u digitalnom svijetu svoje znanje nam je prenijela Almedina Aganović, dok je o marketingu u doba bloggera svoju priču donijela Ljubica Soldo.

 

Avon-14

 

Samir Geko, pričao je o umijeću fotografije te uradio odličnu radionicu sa prisutnim bloggericama i na taj način još više pospješio njihovo znanje i iskustvo kako bi se u budućnosti što bolje predstaviili na društvenim mrežama. I za kraj konferencije, Šejla Korjenić iz kompanije Avon se osvrnula na saradnju ovog brenda sa blogerima riječima:

 

Veoma smo ponosni što već treću godinu organizujemo ovu konferenciju i što broj blogera raste iz dana u dan. Blogovi su u današnje vrijeme jako bitan izvor informacija za sve one koji traže objektivna mišljenja i pomoć prilikom odabira. Beauty i Fashion blogerice zbog toga su savršen partner za naš ali i za mnoge druge brandove jer su glas kojem korisnici vjeruju. Drago nam se našem pozivu na treću Digital Divas konferenciju odazvao ovako veliki broj dama i da su danas uživale s nama.

 

Avon-2 Avon-4 Avon-5 Avon-6 Avon-7 Avon-9 Avon-12 Avon-13 Avon-15 Avon-16 Avon-17 Avon-18

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Đorđe Balašević 30. decembra u Kombank Areni