Dior kroz objektiv poznatih fotografa

U muzeju Christiana Diora od 3. maja do 21. septembra 2014. bit će otvorena izložba The Legendary Images: Great Photographers and Dior. Izložba će prikazati historiju slavne modne kuće kroz fotografije cijenjenih fotografa. Bit će izloženo 200 fotografija, koje će prikazati 60 godina slavne kuće, kao i pregršt dokumenata, koji prikazuju dizajn Diora, Yves Saint Laurenta, Johna Galliana, kao i poslednje kreacije Rafa Simonsa i Krisa Van Asschea.

CHRISTIAN DIOR

Bit će predstavljene i poznate reklamne kampanje kuće u posljednje dvije godine, primjerice ona Inez van Lamsweerde i Vinoodha Matadina sa Dariom Strokous koja trči po Versaillesu. Međutim, najzanimljivije su, naravno, starije i manje poznate fotografije, kao što su portret Christiana Diora objektivom Cecilea Beatona ili krojačice u couture studiju koje poziraju Patricku Demarchelieru.

 

U čast izložbe izdavačka kuća Rizzoli izdat će i istoimeni katalog sa svim pripadajućim fotografijama s izložbe i njihovim opisima. Katalog će se u formi knjige pojaviti na policama knjižara već 30. aprila.

 

Dior-The-Legendary-Images_03 Fashion Model Posing in Dior Evening Dress Dior-The-Legendary-Images_05 Dior-The-Legendary-Images_06 Dior-The-Legendary-Images_07

 

 

 

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Kako bi umjetničko djelo moglo spasiti budućnost jednog parka