Dior kroz objektiv poznatih fotografa

U muzeju Christiana Diora od 3. maja do 21. septembra 2014. bit će otvorena izložba The Legendary Images: Great Photographers and Dior. Izložba će prikazati historiju slavne modne kuće kroz fotografije cijenjenih fotografa. Bit će izloženo 200 fotografija, koje će prikazati 60 godina slavne kuće, kao i pregršt dokumenata, koji prikazuju dizajn Diora, Yves Saint Laurenta, Johna Galliana, kao i poslednje kreacije Rafa Simonsa i Krisa Van Asschea.

CHRISTIAN DIOR

Bit će predstavljene i poznate reklamne kampanje kuće u posljednje dvije godine, primjerice ona Inez van Lamsweerde i Vinoodha Matadina sa Dariom Strokous koja trči po Versaillesu. Međutim, najzanimljivije su, naravno, starije i manje poznate fotografije, kao što su portret Christiana Diora objektivom Cecilea Beatona ili krojačice u couture studiju koje poziraju Patricku Demarchelieru.

 

U čast izložbe izdavačka kuća Rizzoli izdat će i istoimeni katalog sa svim pripadajućim fotografijama s izložbe i njihovim opisima. Katalog će se u formi knjige pojaviti na policama knjižara već 30. aprila.

 

Dior-The-Legendary-Images_03 Fashion Model Posing in Dior Evening Dress Dior-The-Legendary-Images_05 Dior-The-Legendary-Images_06 Dior-The-Legendary-Images_07

 

 

 

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Billain x Score