DISCOBELLA Detour u The Loft Clubu

The Loft Club u Sarajevu, 14.januara 2017. bit će domaćin muzičkom konceptu DiscoBella koji će nakon Mostara, sarajevskoj publici prirediti posebnu plesnu pustolovinu. Ukoliko još niste čuli, ovaj muzički koncept nastao je iz želje da se proširi plesna kultura te stvori specifičan ritmički ugođaj uz melodioznost izvornog housea i disca, te Nu-disca i funkija.

 

DiscoBella će ugostiti vizionare rafiniranog muzičkog ukusa iza kojih je pregršt nastupa na kojima je publika doživjela plesnu ekstazu. To su Tonbe i Igor HDP aka Trash Diskos, koji će svojim dinamičnim setovima stvoriti posebnu plesnu ceremoniju .

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FFndwc54Rds[/youtube]

 

Sinonim za glazbenog znalca Disco, Funk, House i Nu- Disco muzike je svakako Tonbe, koji po svom talentu, glazbenom stažu i diskografiji spada među najtalentiranije Dj-eve i producente u regiji. Iza sebe ima više od 100 izdanja i 2 albuma te je vlasnik i osnivač 2 vinyl i 3 digitalna labela: Disco Fruit, Fruity Flavor i Hellcat Tunes.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=b5zwb4_b20Y[/youtube]

 

 

Igor HDP aka Trash Diskos je Dj i producent s karijerom koja seže još od kasnih devedesetih i slobodno možemo reći da je jedan od začetnika klubske scene u regionu. Nakon jedne veće stanke odlučuje se pokrenuti projekat Trash Diskos koji je ujedno i njegova nova glazbena vizija i novo poimanje plesne glazbe. On je također pokretač DiscoBella koncepta kojeg je oformio s ciljem da se vrati opuštenost na plesne podije.

 

 

Stoga okusite posebno muzičko iskustvo na DiscoBella događaju u specijalnom dencerskom ambijentu the Loft Cluba uz odličnu ekipu i opuštenu atmosferu.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Društvene mreže nisu neutralne ili Kako nas društvene mreže iskorištavaju i kako ugrožavaju demokratiju