DiscoBella: PANIC AT THE DISCO Christmas party u Širokom Brijegu

Panic at The Disco novi je slogan muzičkog projekta DiscoBella koji svoju priču nakon Mostara nastavlja 26. 12.2016. u Širokom Brijegu u Baru Puž. Za kvalitetnu elektrnosku atmosferu pobrinut će se Igor HDP aka Trash Diskos koji će svojim cjelonoćnim setom publiku vratiti izvornim kao i modernijim disco i funk ritmovima koji donose osmjeh na lice i donose opuštenost na plesne podije.

 

 

Prvi događaj muzičkog koncepta DiscoBella održan je u Mostaru, te je okupio brojne štovatelje kvalitetnog elektronskog zvuka .

 

Koncept DiscoBella ima puno potencijala i moze da preraste u ozbiljnu organizaciju koja će postaviti standarde u ovoj vrsti plesne muzike. Pravi i veoma profesionalni ljudi stoje iza ovog koncepta, tako da verujem da će postajati sve popularniji, kaže producent i Dj Miloš Đorđević-Tonbe, koji je gostovao na prvom DiscoBella partyju.

 

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2o7ctWB1vfA&feature[/youtube]

 

 

Nakon Hercegovine, DiscoBella će doputovati i u Sarajevo 14. januara 2017. godine te će se održati u The Loft Clubu. Sve informacije o događajima pratite na zvaničnoj DiscoBella stranici.

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
CINESTAR otvorio sedmi multipleks u BiH: Prijedor se pridružio najvećem kino lancu u regiji