DiscoBella: PANIC AT THE DISCO Christmas party u Širokom Brijegu

Panic at The Disco novi je slogan muzičkog projekta DiscoBella koji svoju priču nakon Mostara nastavlja 26. 12.2016. u Širokom Brijegu u Baru Puž. Za kvalitetnu elektrnosku atmosferu pobrinut će se Igor HDP aka Trash Diskos koji će svojim cjelonoćnim setom publiku vratiti izvornim kao i modernijim disco i funk ritmovima koji donose osmjeh na lice i donose opuštenost na plesne podije.

 

 

Prvi događaj muzičkog koncepta DiscoBella održan je u Mostaru, te je okupio brojne štovatelje kvalitetnog elektronskog zvuka .

 

Koncept DiscoBella ima puno potencijala i moze da preraste u ozbiljnu organizaciju koja će postaviti standarde u ovoj vrsti plesne muzike. Pravi i veoma profesionalni ljudi stoje iza ovog koncepta, tako da verujem da će postajati sve popularniji, kaže producent i Dj Miloš Đorđević-Tonbe, koji je gostovao na prvom DiscoBella partyju.

 

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2o7ctWB1vfA&feature[/youtube]

 

 

Nakon Hercegovine, DiscoBella će doputovati i u Sarajevo 14. januara 2017. godine te će se održati u The Loft Clubu. Sve informacije o događajima pratite na zvaničnoj DiscoBella stranici.

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Senator Bernie Sanders iskoristio svoj inauguracijski meme u dobrotvorne svrhe