DJ BRECC, MUHI, ADNOIR i MAHEER u Amfiteatru Doma mladih

Datum objave
08/08/2022

BPM ekipa je za 12.8. pripremila Rave uz ples bez stajanja u izvanrednom ambijentu Amfiteatra Doma mladih sa početkom u 22:00h. Muzički dio programa će preuzeti izvanredni holandski producent i DJ BRECC porijeklom iz Utrechta.

Njegovi setovi kombinuju sirove industrijske zvukove, trake praćene melodicno nasilnim sintovima i acidom. Brojna izdanja za NineTimes Nine, EXHALE, Sacred Court, Black/Plague potvrda su izvanrednosti i predanosti ovog DJ. Nastupi na Verknipt ADE, Monasteriu pregledani su i preslušani na desetine hiljada puta.
Njemu se pridružuje i srbijanski  producent i DJ MUHI uz LIVE SET. Muhi iza sebe ima izdanja za mTechno records iz Sarajeva, a sam je osnivač Etom Recordsa i nastupit će prvi put u Sarajevu nakon nastupa na Possesion stage u sklopu ovogodišnjeg Exit festivala.

 

Izvanredna DJ-ane ADNOIR iz Sarajeva, kao jedno od najperspektivnijih imena BiH techno scene, koja je ove godine također ubilježila nastup na Exitu upotpunit će atmosferu mračnim tonovima i intenzivnim technom, a u tome će joj se priključiti i nepopravljivi član i resident BPM ekipe i kluba Trezor, MAHEER.

karte pretprodaja: 20KM

na ulazu: 25KM

Karte možete kupiti putem IG profila Bpm.sa ili na broj 061777690, te u klubu Blind Tiger do 10.8.2022.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Goethe-Institut BiH i DJ Soul priredili spektakl u Sarajevu