fotografija_Edvin Kalić

DJ Jasmina & Friends u amfiteatru Doma mladih

U Amfiteatru sarajevskog Doma mladih 3. februara, Red Bull Music Academy Radio Adria Show predstavlja prvi ovogodišnji DJ Jasmina & Friends događaj koji Jasmina organizuje sa prijateljima, party o kojem je maštala godinama. Prijatelji Nazzif, Kidou i Klabika Collective, zagrijat će prisutne ravnomjernim i melodičnim deep-house ritmom od 22:00 do 01:00.

 

dj jasmina

 

Za svoj petosatni set, od 01:00 do 06:00, Jasmina je prirpemila dvije cjeline pomno odabranih ploča. U prvom dijelu seta od deep-house do deep-techna, domirat će labelovi kao što su Pokerflat, DIY, Pampa i Liebe Detail, dok će drugi dio seta biti po mjeri ljubitelja tvrđeg zvuka, muzika umjetnika koji potpisuju za 50 Weapons, Bitch Control, Dystopian, Liebe Detail…

 

https://soundcloud.com/jasmina_mameledzija/dj-jasmina-mix-for-lovers

 

Karte se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 10 BAM u Sarajevu na sljedećim lokacijama: galerija Boris Smoje (Radićeva 11), Kriterion (Obala Kulina bana 2), Superfood (Husrefa Redžića 14), te putem mreže ovlaštenih prodajnih mjesta KupiKartu.ba širom Bosne i Hercegovine ili online. Karte će u pretprodaji biti sve do dana partyja, kada će se moći kupiti na ulazu u Amfiteatar Doma mladih po cijeni od 15 BAM.

 

naslovna fotografija_Edvin Kalić

make-up_Ivana Brdar

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Judas Priest predvode MetalDays 2018.