fotografija_Edvin Kalić

DJ Jasmina & Friends u amfiteatru Doma mladih

U Amfiteatru sarajevskog Doma mladih 3. februara, Red Bull Music Academy Radio Adria Show predstavlja prvi ovogodišnji DJ Jasmina & Friends događaj koji Jasmina organizuje sa prijateljima, party o kojem je maštala godinama. Prijatelji Nazzif, Kidou i Klabika Collective, zagrijat će prisutne ravnomjernim i melodičnim deep-house ritmom od 22:00 do 01:00.

 

dj jasmina

 

Za svoj petosatni set, od 01:00 do 06:00, Jasmina je prirpemila dvije cjeline pomno odabranih ploča. U prvom dijelu seta od deep-house do deep-techna, domirat će labelovi kao što su Pokerflat, DIY, Pampa i Liebe Detail, dok će drugi dio seta biti po mjeri ljubitelja tvrđeg zvuka, muzika umjetnika koji potpisuju za 50 Weapons, Bitch Control, Dystopian, Liebe Detail…

 

https://soundcloud.com/jasmina_mameledzija/dj-jasmina-mix-for-lovers

 

Karte se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 10 BAM u Sarajevu na sljedećim lokacijama: galerija Boris Smoje (Radićeva 11), Kriterion (Obala Kulina bana 2), Superfood (Husrefa Redžića 14), te putem mreže ovlaštenih prodajnih mjesta KupiKartu.ba širom Bosne i Hercegovine ili online. Karte će u pretprodaji biti sve do dana partyja, kada će se moći kupiti na ulazu u Amfiteatar Doma mladih po cijeni od 15 BAM.

 

naslovna fotografija_Edvin Kalić

make-up_Ivana Brdar

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Promocija albuma SHATTERED SKIN benda CORBANSICK