DJ Ogi dolazi u sarajevski klub Trezor

Release Date
06/10/2022

Klub Trezor poziva sve fanove techno zvuka na peto izdanje Legato event koncepta u okviru kojeg će ugostiti DJ Ogija, jedno od najznačajnijih imena hrvatske elektronske scene. Sarajevska publika s nestrpljenjem očekuje njegov povratak u Trezor nakon skoro tri godine.

Iza pseudonima Ogi stoji Dalibor Ogorevac koji dolazi iz Rijeke i na sceni je prisutan od 1995. godine. Ogi je hard techno DJ i producent. Njegov stil se bazira na industrijskim oblicima techno muzike, a prepoznatljiv je po energičnim setovima. Član je promotivne organizacije Energetica team koja je organizirala Exoticu, jedan od najvećih hrvatskih open air festivala. Osim toga, vlasnik je izdavačkih kuća Technodrome, Techno Factory, Dark Noise, Noisy Room i Predator, a neke od njegovih traka našle su se na poznatim izdavačkim kućama kao što su Submission, Planet Rhythm, Compressed, Patterns, Holzplatten i Compound.

Ogi je do sada nastupao na brojnim festivalima kao što su Dance Valley, Love Parade, Montagood, Apokalypsa, Eco Festival, Footworxx, Citadela, te u klubovima kao što su Lov.E u Sao Paolu (BR), Florida 135 u Fragi (ESP), Fabric u Ostravi (CZ), Factory u Londonu (UK), Kantine u Augsbourgu (D), Zoreks u Lleidi (ESP), Lagoa u Menenu (BEL), Ambasada Gavioli u Izoli (SLO), Mondo u Barceloni (ESP), Cinema u Kievu (UK), M`Da u Firenzi (I) itd.

Nastup DJ Ogija u klubu Trezor održat će se u subotu, 22. oktobra, s početkom u 23:00h. Lokalnu podršku pružit će Adnoir i Miloš Drvenica u b2b izdanju, te Serdar čije setove ćemo također imati priliku da čujemo. Adnoir je rezidentica kluba koja je pokrenula Legato seriju techno partyja, dok su Miloš Drvenica i Serdar mladi DJ-evi i producenti koji dolaze iz Banja Luke.

Karte za event će biti dostupne na vratima kluba po cijeni od 12 KM sa uključenim pićem do ponoći.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Bh. umjetnici Alisi Teletović uručena nagrada Donatello u Firenci